MSI P33 Combo sisteme R7 250

R7 260x ya da R7 265 kesinlikle. Amd istemiyorsan ; Asus GTX 750 Ti öneririm. R7 250 testleri ve videolarda abartılmış bir kart , önermem.
 
O ekran kartlarını takabilmesi için minimum 500W güç kaynağa ihtiyacı var.
Ya o işlemciyle bilgisayar açıldı , ekran kartının psu'mu sorun olucak. GTX 750 Ti öneriyorum . Onu alsın. Güç kaynağından sorun olmaz. Adam ileri dönük istiyor. Alsın sistemde kalsın. Casper kasaların dandik psuları bile kart taktığında açıyor. Sorun olur ama açar.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sağolun Arkadaşlar. @Recep Baltaş Bey Sizce Bu parçalar için kaç Watt PSU gerekir? DDR3 Ram'i çıkarıp ddr2 ile mi devam etsem bir sorun çıkarmaz herhalde ddr2 Ram.

Adsız.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Neden DDR2 ile devam edesin ki o DDR3 desteği olan bir anakart madem var sende ileriye dönük belleğinide almış olursun. ;)
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı