250 TL kasa önerisi

Bütçe
250
Katılım
11 Nisan 2020
Mesajlar
226
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci
Pek mümkün olacağını zanetmiyorum ama kaliteli mümkünse fanlı yoksa sorun değil bir kasa istiyorum. Sistemimi uzay montaj kullanıyorum ve ekran kartı için çok korkuyorum. Her an bir şey olabilir diye. Bütçem fazla yok. İçine koyabileceğim bir kasa istiyorum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Bence kış bitene kadar bekle. Zaten kışın pek cam pencere açılmaz çok toz olmaz. Havalar ısınana kadar bütçeni arttırır daha düzgün bir kasa alırsın.
 
Bütçeni 412TL'ye çıkarırsan Vatan'dan Zalman N5 MF al hocam. 250TL'ye adam akıllı bir şey bulamazsın. İlla yapacağım diyorsan mahalle bilgisayarcısına gidip 50TL'ye boş kasa iste böyle 15-20 senelik kötü bir şey verir ama bileşenler fazla ısınır uzay montaj bile daha iyidir. 400TL'ye çıkartıp N5 MF alırsan pişman olmassın.
 
Bütçeni 412TL'ye çıkarırsan Vatan'dan Zalman N5 mf al hocam. 250TL'ye adam akıllı bir şey bulamazsın. İlla yapacağım diyorsan mahalle bilgisayarcısına gidip 50TL'ye boş kasa iste böyle 15-20 senelik kötü bir şey verir ama bileşenler fazla ısınır uzay montaj bile daha iyidir. 400TL'ye çıkartıp N5 mf alırsan pişman olmazsın.

Reis öyle kötü şeyler istemiyorum bütçemi maalesef artırabileceğimi sanmıyorum yokmnu 250 TL'ye bir kasa.
 
Hocam bütçeyi 60 lira arttırırsanız çok güzel kasalar var.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı