Telefonlarda taksit olmuyordu yanlış bilmiyorsam. Oluyorsa da vade farkından kaynaklı 12 ayda çok fazla ücret binecektir.3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı?
Olmadı bu ya. Evkurdan almak sizce mantıklı mı?Telefonlarda taksit olmuyordu yanlış bilmiyorsam. Oluyorsa da vade farkından kaynaklı 12 ayda çok fazla ücret binecektir.
Gittigidiyor vade farksız 6 taksit yapabiliyor.3000 bandında 12 taksitli telefon almak istiyorum ama hangi siteden almalıyım? Ziraat'e taksit yapan siteler var mı?
4000 lira redmi not 8 pro mantıklı mı almak?Arada operatör şirketlerinin faturaya ek mantıklı kampanyaları oluyor. Sevgililer günü vb. kovalayabilirsiniz.
4000 lira Redmi not 8 Pro mantıklı mı almak?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.