Mpow Air Pro nasıldır?

Quanic

Kilopat
Katılım
3 Nisan 2016
Mesajlar
1.546
Makaleler
2
Çözümler
1
Yer
PCMR diyarı
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Mpow Air Pro modelinin Fury X'in orjinali olduğu söyleniyor. Üstelik yeni nesil olan daha uzun menzili ve daha iyi sürücüleriyle. Sizce bu kulaklık nasıldır? Vergilerle kendisi 403 TL'ye denk geliyor. Bu fiyata söylenene göre 39ft kablosuz mesafesi 17 saat kullanım ve eksa E900'den iyi ses mümkün mü? Sürücülerin ve oynayan kulak kısımlarının malzeme kalitesi berbat dense de gayet düzgün kullanan biriyim. Eğer müzikte iyi bir performans sunacaksa almayı düşünüyorum. E900 Pro ile bu model arasındayım. Normalde Corsair HS50 alacaktım ancak şu an Void Pro kullanmaktayım ve büyük bir düşüş olacağı için istemiyorum. En azından değişik bir model denemek istiyorum. Önerileriniz için teşekkürler.
 
Fury X benim bildiğim Drop Plus'tan daha iyi sese sahip. Kablosuz sizin için şart değilse Fury X'in kablolu versiyonu bu ay Türkiye'de satışa çıkacak. Fiyatı 450 TL bandında olacak diyorlar.
Hocam bu rampage eski nesil olanlarını alıyor. Aliexpressten güncel sürüm gelmekte. Onlardan almak istiyorum mümkünse. Kablosuz önemli değil ancak komfor ve müzik çok önemli. Türkiyede 500 civarına iyi müzik verip rahat olan kulaklık yok. Elimde marshall mid bt var ama 1 saatten fazla takamıyorum. Void pro 18 saat taksam başımı ağrıtmaz ama müzik performansı G230dan bile daha kötü. jabra move style edition da pcye bağlayınca az ses veriyor pcde ucuz bt adaptör olduğu için. 3.5mm Kablo da besleyemiyor tabi o kulaklığı.
 
Alınabilir, Drop Plus’tan daha üst bir model.
Hocam müzik olarak da daha iyi midir? 7.1 performansının benim için hiçbir önemi yok. MMORPG oynuyorum ve ses kasmayla işim yok. Gereken şey en azından 180tllik Jabra move style edition gibi bir müzik sesiyle 10-15 saat aralıksız takabileceğim bir şey bakıyorum.
 
Air I kullanıyorum ben. Her açıdan hoşuma gitti. Başlarda basit bir Rampage kulaklıktan geçtiğim için sesleri garipsedim ancak alıştım :) Mikrofonu sadece kablosuz modda biraz sesi garipleştiriyor, onun dışında sıkıntı yok. Şarjı 2 gün gidiyor herhalde. Pek takip etmedim.
 
Air I kullanıyorum ben. Her açıdan hoşuma gitti. Başlarda basit bir Rampage kulaklıktan geçtiğim için sesleri garipsedim ancak alıştım :) Mikrofonu sadece kablosuz modda biraz sesi garipleştiriyor, onun dışında sıkıntı yok. Şarjı 2 gün gidiyor herhalde. Pek takip etmedim.
Mikrofon sorun değil fifine k669 vergiler 379a geliyor elimdeki mağaza kuponuyla. İkisini beraber sipariş vereceğim. Müziklerde mid/low midler temiz mi? Yoksa Void pro gibi bass odaklı ve midleri boğup tremble yok eden cinsten mi? Yani genel olarak soundstage'i nasıl?
 
Bassları biracık fazla ancak pek problem oluşturmuyor benim için. Genel olarak iyi ya, açıkçası ne desem bilemedim :D Fury X kullanan biri daha detaylı yardımcı olabilir belki.
 

Geri
Yukarı