Sim kart destekli tableti telefon gibi kullanma

vayvan

Kilopat
Katılım
10 Haziran 2014
Mesajlar
570
Makaleler
4
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Ben Sony Tablet P kullanıyorum. Sim kart takılabiliyor ve mesajlaşma yapılıyor. Ben bunla telefon görüşmesi nasıl yaparım. Program vs. var mı?
 
Aynı problemi bende yaşıyorum bu konuda ayrıntılı bi araştırma yapmak lazım . Benim tabletimin modeli Asus memopad 7 FE7010CG sim kart yuvası mevcut fakat bu cihazla ilgili ne rom var ne bir haber. Benim fikrim şu aynı cihazın zaten telefon ile görüşme özelliği olan romunu atsam cihazıma ikiside 7" sonucta çoğu özelliği aynı
 
Bende SMS gelip gidiyor. Yani hat kullanımda. bu yüzden telefon olarakta kullanılması lazım ROM'suz
 
Hattını sadece data hattı olarak götüyor yani hattında internet varsa kullanabilirsin ve mesaj gönderip alabilirsin . Telefon özelliğini kullanma gibi bir alternatif koymuyorlar bu tarz tabletlere . Bluetooth kulaklıkla dene istersen ama yine sonuç alamazsın çünkü GSM'e tanımlı değil tablet . Arayabilirsin yada arama alabilirsin ama sesin gitmez yada gelmez . Bunu dolaylı yoldan aktif etmek gerek . İstersen hangi hattı kullanıhorsan merkezine git onlar bazı ayarlar giriyor o şekilde halledebilirsin bunun dışında tek yol yazılımla halletmek çünkü donanımın olduğunu biliyoruz . Donanımı başka bir donanaımla kullanıp aktif edemeyiz en azından ben yapamadım bu yüzden tek yol rom gibi .
 
Yukarıda cevap verilmiş.
Her simkart takilan tablet telefon gibi olmuyor.
Root+Rom yazılım değişmesi gerekiyor.
Tek tuşla, Tek program kurmakla olmaz..
 
Tabletim Samsung Galaxy Tab A 7 nasıl arama yapabilirim? Her yolu denedim ama olmuyor, yapamıyorum arama hesabi istiyor. Arama hesabını nasıl kurabilirim?
 

Geri
Yukarı