Cinsel organımda sağlık problemi mi var?

Taha28

Picopat
Katılım
3 Aralık 2020
Mesajlar
88
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1 veya 1 buçuk haftadır uyandığımda rüya gördüğümü hatırlamasam bile ıslaklık veya iz var. 2 gün mastürbasyon yaptım ama hala çıkıyor. Aradan kaç gün geçti ve hala çıkıyor. Mastürbasyon yapmak da istemiyorum ve arada sırada idrar çıkarken zorlanıyor arada sırada idrarım kokuyor. 2021'e girdiğimizden beri penisim yapış yapış. Çok nadiren yapış olmuyor. 1 aydır böyle. Çiş yaptıktan sonra penisi silerken sperm değil ama onun gibi yapış yapış bir şey çıkıyor. Çıkan şey gusül gerektirir mi? Ha bire çıkıyor. Bunları sorma sebebim sağlık sorunum var mı? Doktora gidemediğim için buradan soruyorum. Sorunum varsa ona göre doktora gideceğim ve bunlar neden oluyor?
 
Prostat iltihabı olabilir ama bazı mantar hastalıklarında olduğu gibi bir şeyde olabilir o yapış yapışlık.

En kısa zamanda bir hastaneye gidip çıkar göster doktora bende bu var diye... yanlış anlaşılmasın yani rahatsızlığını🤣
 
Dostum git doktora, bunları ona anlat. Biz nereden bilelim Allah için? Prostat iltihabı hastalığı olması muhtemel anlattıklarına bakarsak. Kesin bir şey diyemeyiz buradan.

konuya bak. :ROFL:
Usta.

Usta doktor lazım.

Sabah sabah okuduğum konuya bak.

Doktora git usta.

Biz nereden bilelim? Sorduğun soruda burada sorulabilecek bir şey değil. Git doktora o söylesin ne yapacağını.
Ailem çok ciddiye almazlar corona var diye doktora götürmezler bir ara da koku ve tad problemim vardı söyledim bir daha ki haftaya götürebilirim dedi corona var diye.
 
Ailem çok ciddiye almazlar corona var diye doktora götürmezler bir ara da koku ve tad problemim vardı söyledim bir daha ki haftaya götürebilirim dedi corona var diye.
Ailenin yaptığı yanlış. Kusura bakma da mantık dışı yani. “Ç.küm düşecek siz ne diyonuz ya!” diye çıkış bence direkt.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı