Siz lütfen şaka yapmayın. Çok bayık, cidden. Yapacaksanız da böyle espriler yapmayın.Hocam ajanlar da az kazanmıyormuş ha.
Siz lütfen şaka yapmayın. Çok bayık, cidden. Yapacaksanız da böyle espriler yapmayın.Hocam ajanlar da az kazanmıyormuş ha.
Tamam hocam. Daha kalitelerini öne sürüyorum o zaman. Savunmadaydım.Siz lütfen şaka yapmayın. Çok bayık, cidden. Yapacaksanız da böyle espriler yapmayın.
Eki Görüntüle 870035
Hocam ne Antep fıstığı mı?Yaz kızım: Nice ve San Sebastian'da bir yazlık, Monaco'da bir apartman dairesi, 35 metrelik 7 kamaralı yat, bankada 10'ar milyon $/€/£/CHF, Bombardier iş jeti ve 3 paket 180 gram Tadım Antep fıstığı.
Yolda giderken içtiğim Evian Naturel su.Yaz kızım: Nice ve San Sebastian'da bir yazlık, Monaco'da bir apartman dairesi, 35 metrelik 7 kamaralı yat, bankada 10'ar milyon $/€/£/CHF, Bombardier iş jeti ve 3 paket 180 gram Tadım Antep fıstığı.
Zenginlerin olmazsa olmazı. Zengin olup da yemeyen de ne bileyim?3 paket 180 gram Tadım Antep fıstığı.
Hocam böyle fıstığı alıp yiyeceksin. Oh.Zenginlerin olmazsa olmazı. Zengin olup da yemeyen de ne bileyim?![]()
Hop. Onlar benim incelemelerim. Senin gibi kıçı kırık arabalarımı sergilemek değil amacım. İncelemeler imzaya konur genelde. Kimse benim burada senin gibi "Ankara dublex ev" diye saydığımı görmemiştir.Galiba sizin gibi imzasına araba markasını yazanlara da sonradan görme deniyor?
"Review" yazıyor farkındaysan. Bilmiyorsan söyleyeyim "inceleme" demek.Galiba sizin gibi imzasına araba markasını yazanlara da sonradan görme deniyor?
İncelemenin ne demek olduğunu bile bilmiyordur ki. İngilizce anlamını bilmiyordur.Review yazıyor farkındaysan.
Hop. Onlar benim incelemelerim. Senin gibi kıçı kırık arabalarımı sergilemek değil amacım. İncelemeler imzaya konur genelde. Kimse benim burada senin gibi "Ankara dublex ev" diye saydığımı görmemiştir.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.