Aramızda hiç milyoner var mı?

• Konuyu başlatan Luuks
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 181
  • Görüntüleme 15.074
Sizin dediğiniz şekilde yazsam zaten o ev dublex değil villa şimdi bunu açıkladım diye de sonradan görme olurum :D
Öncelikle, imzaya araba incelemesi eklemenin ne gibi zararı var anlamadım. Oraya inceleme linkini koydu diye sonradan görme mi oluyor? Aldığın ürün 10 TL de olsa, 1000000000 TL de olsa incelemesini yapabilirsin, istediğin gibi paylaşabilirsin, kimse de karışamaz buna. Sen ne hakla sorguluyorsun bir de sonradan görme diyip laf atıyorsun?

Ayrıca senin gibi fesat düşünen üyeler yok forumda pek, imzana villa yazdın diye sonradan görme demezler korkma.

Öncelikle, imzaya araba incelemesi eklemenin ne gibi zararı var anlamadım. Oraya inceleme linkini koydu diye sonradan görme mi oluyor? Aldığın ürün 10 TL de olsa, 1000000000 TL de olsa incelemesini yapabilirsin, istediğin gibi paylaşabilirsin, kimse de karışamaz buna. Sen ne hakla sorguluyorsun bir de sonradan görme diyip laf atıyorsun?

Ayrıca senin gibi fesat düşünen üyeler yok forumda pek, imzana villa yazdın diye sonradan görme demezler korkma.
Ben bana "imzasına Seriez iks goymuş gorgsuz" demediğine şaştım doğrusu.

Volvo Jira içindi. Ona sözüm olan araç.
Diğerleri ise, kendi aracım olduğu için yeteri kadar bilgiye sahip olup, bu bilgiyi paylaşmak için. Böylelerine laf anlatılmaz.

Öncelikle, imzaya araba incelemesi eklemenin ne gibi zararı var anlamadım. Oraya inceleme linkini koydu diye sonradan görme mi oluyor? Aldığın ürün 10 TL de olsa, 1000000000 TL de olsa incelemesini yapabilirsin, istediğin gibi paylaşabilirsin, kimse de karışamaz buna. Sen ne hakla sorguluyorsun bir de sonradan görme deyip laf atıyorsun?

İncelemeyi nasıl yapıyorum söyler misiniz?

Bölümler halinde cihaz/mal hakkında bilgi ver. Resimlerle destekle ve sonunda da özetle.
Gerçekten villa incelemesi yaparsa ne gülerim... :D Forumca toplu linç kampanyası düzenlenir, linç için şehir şehir otobüs kaldırılır.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı