4000 TL'ye GTX 770 ve i5 4690 Sistem Toplama

SerkanArslan

Hectopat
Katılım
27 Aralık 2014
Mesajlar
18
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Grafik Tasarım
Listedeki topladığım bilgisayar budur. Perfonması konusunda bilgi verirseniz sevinirim. Ekran kartını GTX 780 yapıcaktım MSI'ın stokta yoktu. GTX 770 yaptım. Farklı marka Asus GTX 780 gibi farklı markalar seçsem anakartla uyumluluğu olur mu? Bu konuda da bilgi verirseniz sevinirim. Teşekkürler

4.000 tl limit vardır.
sdasdccc.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Corsair Force GS yerine Samsung 840 Evo, GTX 770 yerine de MSI GTX 970 öneririm. Bu bütçe ile işlemciyi de çarpan kilidi açık alabilirsiniz.
Bilgin için teşekkür ediyorum.
SSD'yi değiştirdim, ekran kartını 970 yapmanın nedeni nedir acaba o konuda da bilgi verir misiniz? İşlemciyi çarpan kilidi açık alabilirsiniz derken ne demek istediğinizi anlamadım malesef bilgi verirseniz çok iyi olur.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Benim önerim bu. Yıllarca performans konusunda sıkıntı yaşatmaz. GTX 970 hem yeni nesil bir işlemci hem de GTX 770'e göre daha performanslı. Şimdilik overclock yapmayacaksan 212 Evo yerine Blizzard T2 Mini alıp bütçeyi biraz daha düşürebilirsin. SSD'yi 120 GB alırsan MSI Gaming 7 anakart alabilirsin ancak bu da fazlasıyla yeterli.

sistem4.png
 
Kardeş bence çarpan kilidi acık olmayan bir işlemci için stok fan'ı yeter.
Ekran kartı bence 3500 TL'lik sistem için düşük kalmış.
Ben senin için bir sistem topladım:
PC.png
Eğer fan'ları abarttın derseniz; Fazla mal göz çıkarmaz ,eğer fazla gelirse fanlar biosdan kapana bilir.

200 TL arttığını görüyorum eksik bir şey varsa veya seçtiğim parçaları değiştire bilirsin
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı