Tıraş makinesi önerisi

Pablo şahin

Picopat
Katılım
8 Şubat 2021
Mesajlar
260
Hayırlı akşamlar arkadaşlar benim tıraş makinem artık eskisi kadar verimli değil değiştirmeye karar verdim. 200-300 TL arası tıraş makinesi önerisi yapacak olan var mı? (ucu böyle jilet gibi olanlar var sabah berberde görmüştüm powerway in dedi baktım ama bulamadım bir türlü güzel kesiyordu.)
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_2021-02-12-18-59-55.png
    Screenshot_2021-02-12-18-59-55.png
    285,9 KB · Görüntüleme: 115
Eğer sinekkaydı bir tıraş istiyorsan Philips aquatouch öneririm modelini kendi bütçene göre seçebilirsin ama en düşük modelde bile memnun kalacağına eminim.
 
Bizzat kendimin yeni almış ve deneyimlemiş olduğum cihazdır kendisi. Alırken kaliteli marka arayışına girdim ve bunu güzel buldum. Şu an bıyıklarımı bunla alıyorum ve gayet memnunum daha suratımı kapma gibi bir sorun ile karşılaşmadım. Babam da kendi saçını bununla kesti ve gayet memnundu. Sadece sakal için tıraş makinelerine baktım ama gene aynı fiyat bandıydaydı. O yüzden fonksiyonlu alman daha iyidir. En ucuz MediaMarkt'ta satıldığı için onun linkini attım.
 
Kullandığım makine zaten powertec yüzümü falan çiziyor powertec alacağımı sanmıyorum ama yine de bakarım teşekkür ederim.
Dediğim gibi, ilk başta yapması normal, bende de yapıyordu. Tanıdığım neredeyse bütün berberler bu makineyi kullanıyor. Memnun kalmayacağınızı düşünmüyorum.
@Pablo şahin 458 değil, 558. Yanlış yazmışım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı