[Sona Erdi] 100 Kişiye GeForce NOW powered by GAME+ Beta Kodu Hediye!

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Daha önce başka kodlarla aktivasyon denediysen banlıyor. (Belli bir sayıdan sonra.) Ama ne kadar süre boyunca banlıyor bir fikrim yok.

Tamamdır, hala beklemede olacağım o zaman.
 
GeForce NOW powered by GAME+ ile Witcher 3, GTA 5, RDR 2 oynamak istiyorum.
 
Video da yaptık yani daha ne yapalım?
Bu şekilde konuda aktif olduğunuza göre bunu da görürsünüz herhalde.
Witcher 3 yüklü değil. Yüklerken dil soruyor ve Türkçe yok. Videoda bunun hakkında bir kısım vardı.

Artık interneti kimden alıyorlar bilmem ama kopup kopup duruyor. Ortalama değer olarak da 30 MB/s hızında indiriyor.

İlk çıktığında Avrupa sunucusunda girmiştim. Orada bu tip sorunlar yoktu. Tek sorun pingdi. Hala rahatsız ediyor ama rekabetçi olmayan oyunlar nispeten oynanılabilir seviyede.
Yine de Witcher'da bir saldırıdan kaçınma tuşuna bassam da her zaman sunucu pingi de eklenince yeteri kadar hızlı tepki vermemiş oluyorum mesela.
Herhangi bir oyunda fare ile pürüzsüzce kamera döndürülemiyor. Atlayıp duruyor. Gecikme sabit olsa kabul, bu şekilde git gel yaptığı için adapte olması da mümkün olmuyor.

E tabii internetimin kötü olmasının da etkisi vardır bir miktar ama bence ping değeri bu durumda daha çok rol oynuyor ve o, sisteme göre gayet iyi. Ama pratikte çok kötü. Kabaca düşününce oturup film gibi izlemeli oyunlarda bile en az bir yerde ani tepki verilecek kısım var ve bu sistem bunda sınıfta kalıyor.

Ayarlar sondayken Witcher'da 60 FPS neredeyse hiç görmedim.

@Recep Baltaş. Bu arada FPS için Steam'de isterseniz oyuna girmeden, isterseniz oyundayken Shift+Tab yaparak ayararı açın. Oyun içi kısmında FPS sayacı var. O açılırsa görülebiliyor ama çok ufak oluyor, büyütmenin yolu var mı bilmiyorum.
 
GeForce Now powered by GAME+ moto GP2020, Witcher 3 bir de Assassin's Creed serisini oynayasım var en baştan ama hayırlısı.
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Geri
Yukarı