Minecraft sunucusu nasıl açılır?

Get Bukkit | Download CraftBukkit 1.16.5 | Download Spigot 1.16.5 1.16.5 sürümünü indirin. Bir klasöre atın. Ardından ismini ''craftbukkit'' olarak değiştirin. Sonrasında bir metin belgesine aşağıdaki kodu girip, .bat olarak kaydedin.

@Echo off
java -Xms4G -Xmx4G -jar craftbukkit.jar -nogui
pause

4G kısımları sizin vermek istediğiniz RAM'e bağlı olarak değişebilir.

EULA'yı true yapıp sunucuyu bir kere açtıktan sonra, isterseniz online-mode kısmını false yapabilirsiniz. (Minecraft hesabınız yoksa.)

Modeminizden port açabiliyorsanız o şekilde sunucuyu arkadaşlarına açık yapın. Yapamıyorsanız, farklı bir yöntem söyleyeceğim. Cevabınızı bekliyorum.
Hocam bu Bukkit şeyi ne istediğimiz modu indirebiliyormuyuz.
 
Aternos falan çöp hep laglı. Jar dosyası veya open to lan ile bilgisayarınızdan sunucu açmanızı tavsiye ederim. Port yönlendirme veya Hamachi, Zero Tier One gibi Vpn uygulamaları ile arkadaşlarınız da sizin sunucunuza katılabilir.
 
Arkadaşlar selamlar. 2 kişiyiz ve kendimiz Survival oynamak için sunucu açmak istiyoruz fakat Aternos düzgün olmuyor diye oradan açmak istemiyoruz. Hamachi ile de sanırsam artık sunucuyu açan dışında kimse bağlanamıyor. Nasıl bir yol izlemeliyiz? Bilgisayar donanımımız güzel, kendimiz açabiliriz fakat nasıl yapacağız bir bilgimiz yok. Ek ücret ödemek istemiyoruz.

Oyunlarımız orijinal.
Minehut'dan yapabilirsiniz. Çok hızlı açılıyor. Ayrıca Aternos'a göre çok daha az ping vs. çıkıyor.
 
Bukkit, normal Minecraft sunucularının plugin yüklemek için kullandığı bir yazılımdır. Craftbukkit mod desteklemez. Mod için Forge kurmanız gerekir.

Aternos sunucusuna böylelik ile istediğim modu kurabilir miyim?
Hocam CurseForge sunucu açma sitesi değil zaten. Modların bulunduğu site.
Hocam tamam modlar var da CurseForge deki modu aternos sunucusuna nasıl yükleyeceğim onu diyorum. Aternosun kendi mod yükleme yeri var oradan yüklemek zorundayım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı