2. el Rival 600 vs Rival 3

titanss

Hectopat
Katılım
10 Ocak 2021
Mesajlar
1.152
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
2. el Rival 600 ile Rival 3 aynı fiyata geliyor. Sizce 6 aylık veya 1 yıllık 2. el Rival 600 almakta sıkıntı var mı? Kutu içeriği tam olan.
 
Rival 600 çok tatlı geliyor ama şimdi 2. elmiş bakın Rival 600'e mpuse temiz ise aklınıza yatarsa alın ama kötü durundaysa indirimde Rival 3 250TL gibi bir fiyata düşüyor veya MSI GM41 alabilirsin sensörü falan Rival 600'den iyi veya HyperX PulseFire alın petekli mouseleri seviyorsanız ikisi de 350TL civarında
 
Rival 600 çok tatlı geliyor ama şimdi 2. elmiş bakın Rival 600'e mpuse temiz ise aklınıza yatarsa alın ama kötü durundaysa indirimde Rival 3 250TL gibi bir fiyata düşüyor veya MSI GM41 alabilirsin sensörü falan Rival 600'den iyi veya HyperX PulseFire alın petekli mouseleri seviyorsanız ikisi de 350TL civarında.

Alırken neye dikkat etmeliyim?
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı