Windows 10 uygulamalar kendi kendine kapanıyor

Kzahid

Femtopat
Katılım
12 Eylül 2020
Mesajlar
1
İyi günler. Bir gün bilgisayarımı açtım ve WinRAR ile işim vardı. WinRAR'a girdikten 5-6 sn sonra kendi kendine kapandı. WinRAR'ı sildim tekrar yüklemeye çalıştığımda setup dosyasında da aynısı oldu. Herhalde güncellemeden sonra oldu dedim. Kurtarmaya girdikten sonra Windows 10'un önceki sürümüne geri dönün yazısına tıkladım aynı sorun onda da oldu. Sorun giderici de de aynı sorun var şu an herhangi bir şey yapamıyorum yardımınızı bekliyorum.
 
Aynı sorun bende de var windows update den kaynaklı bir sıkıntı var gibi @Recep Baltaş bey yardımcı olabilir misiniz scannow tarzı her şeyi denedim çözülmüyor.
Bendede aynı sorun var insta gelir misin erayaydin.404
Aynı sorun bende de var Windows Update'den kaynaklı bir sıkıntı var gibi @Recep Baltaş bey yardımcı olabilir misiniz scannow tarzı her şeyi denedim çözülmüyor.

Abi bulursan bana da yardım et lütfen virüs falan değil bu windowsda bir sorun var format atmak istemiyorum hiç.
 
Son düzenleme:
konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ekran görüntüsü eklediğim video üzerinden görebilirsiniz yeni format atmış olamama rahmen bu sorunu yaşıyorum, format attığım ilk anlarda yoktu yaklaşık 1 hafta sonrasında sorun tekrar başladı bu gün çözümünü bulan varmı
 
Konuyu hortlatmış gibi olacağım ama ekran görüntüsü eklediğim video üzerinden görebilirsiniz yeni format atmış olamama rahmen bu sorunu yaşıyorum, format attığım ilk anlarda yoktu yaklaşık 1 hafta sonrasında sorun tekrar başladı bu gün çözümünü bulan var mı?

Ben buldum ASUS'un GPU tweakl uygulaması yüzündenmiş.
Uygulamayı kapatınca düzeliyordu bende direk sildim.
Şu an kapanmıyor hiçbir şey.
 

Geri
Yukarı