Cyberpunk ve The Witcher PC'de DualShock 4 ile oynanabilir mi?

Hocam nasıl yapılıyor ben 1 ay uğraştım yapmak için.
Hocam kontrolcü ayarlarımda PS kapalı. Sadece ana kontrolcü ayarı açık. Herhangi bir ek uygulama kullanmıyorum (DS4Windows gibi).

Steam’i açıyorum, kabloyla veya kablosuz bağlıyorum DS4’ü, ardından da Witcher 3’ü açıyorum. Oyun açılınca direk PS simgeleri görünüyor.
 
Hocam kontrolcü ayarlarımda PS kapalı. Sadece ana kontrolcü ayarı açık. Herhangi bir ek uygulama kullanmıyorum (DS4Windows gibi).

Steam'i açıyorum, kabloyla veya kablosuz bağlıyorum DS4'ü, ardından da Witcher 3'ü açıyorum. Oyun açılınca direk PS simgeleri görünüyor.

Deneyeceğim teşekkürler.
 
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı