O bilgisayara M.2 yakışır. Herkes gereksiz dese de her şey yükleme süresi değil. SATA SSD'ler tabii ki ölmedi ama ondan en az 3.5-4 kat hızlı ürünler varken küçük bir farkla onları tercih etmek daha mantıklı. O SSD'lerin ikisi de sağlam modeller. Ayrıca M.2 SSD kullanırken modüler bir güç kaynağınız varsa sistemdeki kablo miktarını da azaltmak güzel oluyor. Bütçe varsa M.2 alın. Yoksa SSD devam o da öldürmez.
Milat derken milattan önce mi, sonra mı? Miat olmasın o.Aslında SATA'nın miladı dolacak ama şu anlık NVMe bana biraz gereksiz geliyor.
Ben demedim Misakicim.Herkese SATA demiş ancak NVMe SSD'ler daha dayanıklı ve hızlı.
Bence o sisteme bir SN750 yakışır.
Ben olsam gereksiz demem. O ekstra hız ileride başka işlerle uğraşırken illa işe yarar. Boyutları da aynı olduğuna göre ben olsam SN750 alır geçerdim. İleride gerek olduğunda alırsın SSD ya da HDD.
Hayırlı olsunAlacağım zaman bütçeyi zorlayıp SN750 almaya çalışacağım. Eğer çok zorlayamazsam ilk olarak 870 EVO alıp sonrasında kaliteli bir NVME SSD alacağım. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.