Porçay, Youtube üzerinde siyasi ve kültürel konular üzerine parodiler yapan, kara mizahı en doğru şekilde aktarabilen ve yorum okuma videoları ile ünlenmiş bir youtuberdir. Ayrıca Reddit üzerinde "r/burdurland" grupları vardır.Porçay kim? Sosyal medya fenomeni mi? (bu arada gerçekten bilmediğim için soruyorum ironi diyenler olabilir belki )
Porçay, YouTube üzerinde siyasi ve kültürel konular üzerine parodiler yapan, kara mizahı en doğru şekilde aktarabilen ve yorum okuma videoları ile ünlenmiş bir YouTuber'dir. Ayrıca Reddit üzerinde "r/burdurland" grupları vardır.
Ben verilen cezanın yanlış olduğunu düşünmüyorum. Dedikleriniz doğru, ceza alması gereken çok kişi ceza almıyor fakat bu porçayın suçsuz olduğu anlamına gelmiyor. İzleyici kitlesine bu tür içerikler sunan herkes cezalandırılmalıdır. Bu forumda bu tür içerikleri savunan kişilerin bu kadar çok olduğunu bilmiyordum. Eminim buraya binlerce kızgın atacaksınız ama bu gerçeği değiştirmeyecek. Ülkenin gençlerinin bu tür içeriklere maruz kalması kabul edilemez. Tabi ki birilerinin ceza alması bizi mutlu etmez. Sadece bunun cezası hapis yerine farklı yaptırımlar olabilirdi. Adalet sistemi suçluya eziyet etmek yerine onu doğru yola sevk etmelidir.
Ya hocam ne demezsin? Şu videoyu izledim psikolojim bozuldu kötü yollara saptım.Sağ üstte ki sembolden ne halt olduğu anlaşılıyor. Bunun gibi satanist ateist tiplere az bile. Sen kimsin ki milyonlarca genci kötü etkiliyorsun? Uyuşturucu gibi bir şeye teşvik ediyorsun. Sonra şaka yaptım, troll yaptım.
Konu önceki iktidara nereden geldi ki? Yoksa bu videodan sende mi etkilendin?Bundan öncekiler attı mı? Benim başörtülü annemi liseye almamışlardı. İktidar çıkıp bir şey yaptı mı o dönemde? Anneme sen temizliğe git, siz gerikafalar okusanız ne olur demiş. Hâlâ bazen oturur ağlar o günlere.
Porçayın parodisini izledim şu an ot içmeye gidiyorum. Beni yanlış yola yönlendirdi cezası gayet yerinde (!)
Neyse porçay cezasını yesin de bende gideyim kafa kesmeli töreli falan böyle insanların öldürüldüğü kadınların pazarlandığı "kawgalı" diziler izliyim.
Taciz suçunu işleyip takım elbise giyip pişmanım dediği için serbest bırakılan adamın olduğu bir ülkede yaşıyoruz. Böyle şeyler çok normal arkadaşlar. Ülkede adalet neyse daha fazla konuşmayacağım.
Hocam nedeni çok açık. Çünkü Türkiyede yaşıyoruz.Ülkede adalet yok tacizciler serbest bırakılıyor. Adam dalga geçmek için ot içiyorum diyor 4 yıl hapis yiyor. Hangi dizide adam öldürme, uyuşturucu, cinsellik. yok. Neden onlara bir şey olmuyor?
Hocam nedeni çok açık. Çünkü Türkiyede yaşıyoruz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.