1300 TL 144Hz 1ms IPS panel monitör tavsiyesi

Acer'ın monitörleri neden bu kadar ucuz?
Malzeme kalitesi kötü fakat konu sahibinin isteğini karşılayan ve bütçesi dahilinde olan tek monitör bu.

Malzeme kalitesi dışında bir sorunu yok, alınabilecek bir ürün.
Üstte açıkladım, malzeme kalitesinden kısıyorlar diye düşünüyorum. Düşük bütçede olan IPS panellerden bir farkı yok, alınabilecek bir ürün.
 
O bütçede IPS yok ama bütçenize uygun olan bu var;
Eğer bütçe artarsa buna bakabilirsiniz;
 


 
Hayatınızın en büyük hatasını yaparsınız. Yasal dolandırıcı o.

O kadar da es geçmemek gerek. O zaman Rampage de önerelim, JD de önerelim, Gamepower da önerelim.
Acer ile Gamepower ya da JD'yi kıyaslıyorsanız gerek yok konuşmaya. (eğer paneli ve ürün özellikleri iyi ise iki markada tercih edilir monitörde bana göre)
 
Tam olarak anlamadım
Bize daha düşük mü monitör getiriyorlar?
Ve sıkıntı satıcıda mı cbox da mı?
O anlamda değil. Gösterilen ürünü getiriyorlar ama ucuz diye bilgisiz arkadaşlara ultra uyduruk monitör satıyorlar. Her türlü ışık sızması gibi saçma sapan sorunlarla karşılaşırsınız. Altta attığım monitörü almaktan hiçbir farkı yok. (Hertz değerlerine bakmayın, önüme çıkanı atıyorum.)
Acer ile Gamepower ya da JD'yi kıyaslıyorsanız gerek yok konuşmaya. (eğer paneli ve ürün özellikleri iyi ise iki markada tercih edilir monitörde bana göre)
Ben kıyaslamıyorum. Ama çok da es geçmemek gerek kalitesini. Acer markası JD gibi markalardan daha iyidir ama bir ASUS, LG etmez.
 
O anlamda değil. Gösterilen ürünü getiriyorlar ama ucuz diye bilgisiz arkadaşlara Ultra uyduruk monitör satıyorlar. Her türlü ışık sızması gibi saçma sapan sorunlarla karşılaşırsınız. Altta attığım monitörü almaktan hiçbir farkı yok. (Hertz değerlerine bakmayın, önüme çıkanı atıyorum.)

O monitör Rampage değil mi?
 

Geri
Yukarı