TurkNet nasıl?

rmznkrtl

Hectopat
Katılım
26 Ocak 2020
Mesajlar
375
Beyler ben oyuncuyum yayıncılık falanda yapmıyorum sadece oyun oynuyorum. Bana önemli olan indirme hızı, story oyunlar indirmek için lazım upload falan gerek yok yani. Bana indirme hızı olarak 35 megabit veriyor. TurkNet sizce alınır mı bir de iyi mi onu soracaktim.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
TurkNet ile olan olayımı anlatayım sana alıp almamaya sen karar ver. Kullanmış olduğumuz internet sözleşmesinin bitmesine 1 hafta kala yeni firma arayışına geçtik sonra bir yayıncı vasıtasıyla TurkNet'i aradık açan müşteri hizmeti bize bir sözleşme göndereceğini imzalayıp onlara tekrar kargoyla yolladığımızda interneti kurmaya geleceklerini söylediler bizde gönderdikleri kağıdı imzalayıp tekrar yolladık daha sonra birkaç gün içerisinde bir personeli kutu kurması için yolladılar ama gelen personel altyapı olmadığını ve buraya açılamayacağını müşteri hizmetleriyle görüşmemiz gerektiğini söyledi bizde arayıp sözleşmeyi iptal ettirdik ama 6 ay sonra öğrendik ki iptal olmamış ve biz 6 ay boyunca kullanmadığımız interneti ödemişiz.
 
Turksat Kablonet hem upload hızları daha yüksek, hem de size tarifenizin üzerinde extra hız lazım olduğunda (mesela oyun indirmek için) 24 saatliğine ekstra hız satın alabiliyordunuz. Eğer vazgeçmedilerse bu uygulama çok iyi idi.
 
Biraz şans işi gibi durmakta. Uzun süre kullanıp çok memnun olan kişiler de var. Hiç memnun olmayan kişiler de. Kararı siz vermelisiniz. Benim tavsiyem ise nasılsa taahhüt olmadığı için denemeniz eğer memnun kalmazsanız başka bir firmaya geçiş yapmanız.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı