Türk Telekom suratıma kapattı

Attığınız ekran görüntüsü sübliminal mesaj içeriyor upload hızınız yok ama ekran görüntüsünü nasıl upload ettiniz?
İşin dalgasındayım en iyisi THH ye başvurmanızdır.
 
Ben geçenlerde bir defa internet ile ilgili bir problemden dolayı aradım sıkıntı görmüyoruz dediler tam o sırada hız testi yaptım 6 Mbps olan internet bir an 13 Mbps oldu telefonu kapattıkları anda tekrar 6'ya düştü. Yaptıkları resmen sahtekârlık.
 
Ping sorunu için aramıştım. Şikayetlerimden bahsettiğimde ve altyapı veya herhangi bir şeyde sorun olmadığını belirttiğimde suratıma kapattılar. Ses kaydını aldım ama sesimin komikliğinden ve konuşma tarzından dolayı paylaşmak istemiyorum. Sadece aşağıya hız testine dair ekran alıntısı bırakıyorum. Şimdi benim ne yapmam lazım?

Eki Görüntüle 887879

Farklı bir internet geçin. Turkcell gibi. Türk Telekom hiçbir şekilde bir cevap bile vermez. Biz Türk Telekom kullanıyorduk 49 cevapsız arama vs oldu. Bu yüzden Vodafone geçtik ve memnunuz. Direkt surata kapatıyor zaten Türk Telekom.
 
Ben geçenlerde bir defa internet ile ilgili bir problemden dolayı aradım sıkıntı görmüyoruz dediler tam o sırada hız testi yaptım 6 Mbps olan internet bir an 13 Mbps oldu telefonu kapattıkları anda tekar 6'ya düştü. Yaptıkları resmen sahtekârlık.

Biz Millenicom kullanıyoruz, hız düşük diye aradık, robot kadın bize sıkıntı olmadığını söyleyip telefonu kapadı. Ne zaman aklıma gelse gülerim.
 
Israrla hala Türk Telekom'u savunuyorlar. Hat sahibi değilim ve 18 yaşın altındayım. Ben bireysel olarak şikayet edebiliyor muyum ?
 

Geri
Yukarı