Xbox Series S alınır mı?

tenor.png

Arkadaşlar öncelikle merhaba. İleride Series S almayı düşünüyorum, sizce almalı mıyım yoksa Xbox One S mi alayım? Denetleyicisi ve Ray Tracing'den ötürü Series S'e doğru kayıyorum, sizce hangisini almalıyım? (Çok nadiren 3600 TL'lere düşebiliyor Series S.)

İmkanınız varsa tabi ki Series S almalısınız. Sonuç olarak en güncel konsol. Fakat One S konsolunu çok uygun bir bütçe ile yakalayabilirseniz şahsen onu da değerlendirebilirsiniz. Bu durumlar tamamen sizin bütçeniz ile alakalı. Series S alınca kendinizi sıkıntıya sokacaksanız One S işinizi görür. İlerleyen zamanda onu satıp üzerine ekleyerek alabilirsiniz.
 
Eki Görüntüle 892031

İmkanınız varsa tabii ki Series S almalısınız. Sonuç olarak en güncel konsol. Fakat One S konsolunu çok uygun bir bütçe ile yakalayabilirseniz şahsen onu da değerlendirebilirsiniz. Bu durumlar tamamen sizin bütçeniz ile alakalı. Series S alınca kendinizi sıkıntıya sokacaksanız One S işinizi görür. İlerleyen zamanda onu satıp üzerine ekleyerek alabilirsiniz.

5 ay sonra 3800 TL oluyor biriktirip almayı düşünüyorum evde 4K TV de yok One X almaktansa Series S almayı tercih ederim sizde sağ olun
Kesinlikle Series S alın. One S artık öldü. Ayrıca Xbox Series S'i Amazon'dan alabilirsiniz. 3000 liraya geliyor.

Ciddi misiniz her şey dahil fiyatı bu mudur?
Ödeniyor. Her şey dahil bu fiyat.

Aradım ama bulamadım link atarsanız sevinirim
 
Son düzenleme:

Geri
Yukarı