Fizik sınavına girmemek sorun olur mu?

SabriKeser

Hectopat
Katılım
3 Nisan 2020
Mesajlar
1.449
Çözümler
2
Yer
Aksaray
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
1. dönem bütün sınavlar olundu. İlk sınavımız fiziktendi ama annem ilk gün olduğundan herhalde kaldırmayı unutmuş. Ama okullar falan kapandı olaylar oldu falan filan sınava ilk dönem giremedim. Hoca sözlü notu 80 ve 60 girmiş ve ortalama 70 oluyor. Aksaray da yaşıyorum ve yüksek risk gurubunda olan bir il. 100 bin vakada 108-109 arasıydı. O yüzden gidesim yok. Ayrıca son zamanlarda kötü hissediyorum biraz.

Sorumlarım:

1 - Sınava girmemem sorun yaratır mı?

2 - 1. dönem not ortalamam şu an 84,83 üniversite sınavında diploma notu önemli olduğu için soruyorum bunu. 84,83'ü mü dikkate alırlar fiziğin 70 olan ortalamasını mı?
 
1. dönem bütün sınavlar olundu. İlk sınavımız fiziktendi ama annem ilk gün olduğundan herhalde kaldırmayı unutmuş. Ama okullar falan kapandı olaylar oldu falan falan sınava ilk dönem giremedim. Hoca sözlü notu 80 ve 60 girmiş ve ortalama 70 oluyor. Aksaray da yaşıyorum ve yüksek risk gurubunda olan bir il. 100 bin vakada 108-109 arasıydı. O yüzden gidesim yok. Ayrıca son zamanlarda kötü hissediyorum biraz.

Sorumlarım:

1 - sınava girmemem sorun yaratır mı?

2 - 1. dönem not ortalamam şu an 84,83 üniversite sınavında diploma notu önemli olduğu için soruyorum bunu. 84, 83'ü mü dikkate alırlar fiziğin 70 olan ortalamasını mı?

1- Elbette sorun yaratır, sınıfta kalabilirsin ve elinde rapor olmadığı sürece zaten seni sınava almazlar.
2- Bütün derslerin ortalamasını alırlar diye düşünüyorum.
 
2. sınavlar başladığında yüksek bir not alabilirsen işine gelir. Geçmiş geçmişte kalmış buna takılma bence git fizik çalış bir sonraki sınav notun yüksek olsun oradan kurtarırsın :D
Ayrıca ayrı ayrı derslere bakmıyorlar diye biliyorum. Sene sonu not ortalamasına bakarlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı