Gamepower jın Rainbow 7.1 mikrofonlu oyuncu kulaklığı alınır mı?

Sir Xecutioner

Femtopat
Katılım
22 Aralık 2020
Mesajlar
44
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Uzun süredir F/P bir kulaklığa ihtiyacım vardı ve tanıdığım kişiler sayesinde bu kulaklığı keşfettim incelemelerini izledim beğendim almayı düşünüyorum ancak uzun süreli kullanımda ne olacağını bilmiyorum bilen biri varsa yazabilir mi sizce alınır mı eğer alınmaz diyorsanız güzel F/P bir kulaklık önerebilir misiniz şimdiden cevaplarınız için teşekkürler.
 
US $19.06 38% OFF|EKSA oyun kulaklığı oyun E900 PRO kulaklık 7.1 Surround ses kablolu kulaklıklar LED USB/3.5mm mikrofonlu kulaklık Xbox PC PS4|Kulaklık/Mikrofonlu Kulaklık| - AliExpress 3. veya 5. olanı seçmeniz gerekmektedir.

İksi de kupon kardeşliği ile güzel indirimler yakalanarak alınabilir. Ben 234.5₺'ye eksa E900 Pro aldım gayet mumnunum, gerek ses kalitesi gerek mikrofon kalitesi gerek de rahatlık bakımından.

Eğer Türkiye'eden almak zorundaysanız yurt dışına çıkamıyorsanız Redragon Scylla Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe, Sharkoon Rush ER3 Siyah Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe, GameNote H2016D Mikrofonlu RGB Oyuncu Kulaklığı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe

Bütçeyi 300₺'ye çıkarabilirseniz eğer SHARKOON HDP SHARKOON OYUNCU KULAKLIĞI SIYAH SKILLER-SGH30 Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe bu kulaklığı tercih edebilirsiniz.

Yeşil rengi için Eksa E900 Pro kullanıcı deneyimim konuma bakabilirsiniz.

Küçük bir karışıklık yaşadım ama düzenledim. :D

Derseniz neden öneri yaptın diye şöyle bir açıklama yapayım size. Kalitesiz malzeme, ne olduğu belirsiz sürücüler, merdiven altı üretim fason mal, süründüren servis bu nedenler bence gayet yeterli.

Üstte belirttiğim ürünler bu ürünün 5 10 katı daha iyidir desem yalan olmaz.
 
Hocam, siz ne yaptınız, bu ne böyle? :D

Yanlış anlamayın, kötü bir şey değil, aksine çok iyi bir şey.
 
Hocam, siz ne yaptınız, bu ne böyle? :D

Baktım bütçe 200₺ ve civarı bende bu çöpü almaması için seç beğen al tarzı döktüm arkadaşın önüne malları. Seç beğen al. :D

Halı atan adamlar gibi.
 

Geri
Yukarı