GTX 770 Ekran kartı seçimi

Sebastian

Hectopat
Katılım
17 Nisan 2013
Mesajlar
251
Daha fazla  
Meslek
öğrenci
Merhaba iyi forumlar dilerim.

Arkadaşlar sistemimi bugün sipariş vermiştim ancak banka sipariş onayında pürüz çıkardığı için internet üzerinden siparişi iptal ettik. Bu hafta sonu mağaza indirimi olursa vatana gidip sistemi orada toplamayı düşünüyorum.Size soracağım soru ise ekran kartı için bütçem 1100TL(1 kuruş bile fazla veremem)GTX 770 serisinden hangi marka kartı önerirsiniz ?

Benim seçtiğim kart bu TeknoBiyotik: Gigabyte nVIDIA Kepler GTX770 OC Windforce 3X 2GB DDR5 256Bit Pci Ekspres Ekran Kartı (GV-N770OC-2GD) - Ekran Kartı - PC Bileşenleri

Aslında zotac ve gigabyte arasında kaldım hangisi soğutmada daha başarılıdır kullanan var mı ?

ZOTAC GeForce GTX 770 OC Premium Pack 2GB GDDR5 256 Bit Ekran Kartı - Ürün Kategorileri
 
Bencede Vatan'ın indirimini bekle. Eğer beklediğin fiyat olmazsa Zotac'ı al derim. Sonuçta Gıgabyte ekran kartında çok bilindik ve kullanılan bir marka değil.
 
Bende Vatandan alacaktım sonra başka sitelere baktım Eksen bilgisayar buldum. Bana kalırsa vatanı bekleme eksen bilgisayardan al. Eksen de güvenilir ve ucuz
 
Bir Lighting varken Gigabyte alma bence, güzel soğutmaya sahip ancak piyasada en ucuz kartları sunuyor yani kalitesiz bir marka servisi falan.

1100 TL'yi denkleyen 100 TL daha denkler, düşünsene 1000 TL topluyorsun 100 TL yüzünden kötü marka alıyorsun. Neden söylüyorum bunu çünkü ben aynısını yaşadım, mesela Corsair C70 kasayı severek aldım ama benim hayalimdeki asıl kasa 600T kasasıydı ve 100 TL daha pahalıydı. Ben 100 TL'yi gözümde o kadar büyüttüm ki şimdi C70 aldım içine 50 TL verip ışıklandıma aldım şimdi yan kapağı değiştireceğim falan filan gene aynı para gidecek 600T almadığıma pişmanım.
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı