Kapalı Tekli ucuz oyunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Arkadaşdan FIFA 21 aldım. Origine girdim Şampiyonlar ligi sürümü şuan indiriyorum. Sıkıntı çıkmaz inşallah.
 
Dolandırıcı o zaman, işinin ehli esnaf öyle her yerde reklam yapmaya gerek duymaz.
Merhaba öncelikle yaptığınız çok ayıp ve çok büyük iftira. Kimseyi 10 tl için dolandırıp üzmem. Yaptığınız çok büyük ayıp. Ben burda 5 dolarlık da steam kodu çok kez sattim. Hesapta sattim referansim çok. DH'de de satıyorum.
Arkadaşı olabilir, güvenemedim. Başka siteler de daha uygun çoğunlukla zaten böyle toplu hesaplar.
Forumun başından beri linclemeye yoneliklisiniz. Alacak kişileri kötü yönlendiriyorsunuz. Yazilari okumamissiniz bile. Hep bir kötüleme peşindesiniz. Telegrami nerde yazmış. Neden ceza yemiş hep bir kötüleme.
Dolandırıcı o zaman, işinin ehli esnaf öyle her yerde reklam yapmaya gerek duymaz.
Öncelikle yasak olduğunu bilmiyordum. Sadece yardımcı olmak istemiştim. Bir nevi reklam. Ozaman Hepsiburada, Trendyol da dolandırıcı.


2-3 aylık sattığım kişilerden bir dönüş yok. Hadi hesaplar gitti diyelim. Yenisini temin edip veririm. Tüm alintalidigim yorumlara bakın. Hep kötüleme peşindesiniz. Nazikçe cevap veriyorum. Keşke sizde öyle yapsaydıniz iftira atmak yerine teşekkürler.
Hocam anladığım kadarıyla oyunların korsan halini güvenilir bir şekilde mi satıyorsunuz? Tam mantığını anlamadım. Eğer öyleyse yaklaşık 5-6 yıldır torrent ile crack oyun indiriyorum henüz virüs bulaşmadı.
Tercih meselesi kimseyi almaya zorlamiyorum. Forum da korsana destek de yok.
GameSatış'da istediğin 3 oyun 25 TL. Ayrıca site üzerinden aldığın için sıkıntı çıkmayacağı muhtemel. 10 TL tek bir offline hesap için fazla bence. Zaten sınırsız kişiye satıyorlar aynı hesabı.

Doğru. Çoklu alımlarda oldukça indirim yapıyorum. Neden milleti dolandırıp ismimin çıkmasıni istiyeyim? 10 TL kazanınca ne olacak? Zengin mi?
Kalıcı mı oyunlar?
Kalıcı hocam. %100 garanti veriyorum. Hesap gitse bile yenisini veririm.
 
Hocam Discord verir misiniz? RDR2 ve CP 2077 almak istiyorum. Ayrıca bir kere aldığımız zaman hep bizde mi kalacak?
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı