Satılık PSU-RGB Çoklayıcı ve NVMe SSD

Ben de diyorum ki fanlarla beraber GET ile getirisi zaten 1460 TL gibi bir şey oluyor zaten. Neyse teşekkür ederim kolay gelsin.
Evet tüm ürünleri GET fiyatıyla satınca, bana zaten geliri dediğiniz miktarda oluyor. Size komisyon ödetmemek için direk komisyonsuz fiyatı sunuyorum.
Biraz üzdü beni fiyat. Kolay gelsin iyi satışlar.
İnanın daha düşmek isterim ama sıfır ürün olunca üstüne 1 yıllık garantiside devam ettiği için daha düşmek istemiyorum.
 
B450 için son fiyat ne düşünüyorsunuz?
İnanın düşebildiğim kadar düşmeye çalıştım. Eğer GET üzerinden değilde EFT/Fast ile almak isterseniz 600'e bırakabilirim fakat unutmayın ki GET ile yapılan alışverişlerde kargo ücreti önemli ölçüde azalıyor, anlaşmalı firma oldukları için.
 
600 + satıcı ödemeli kargo yapabilir miyiz? EFT yolunu tercih ederim. Ürünün kondisyonu nasıl? Çok kullanıldı mı? Garantisi hangi tarihe dek sürüyor ve hangi siteden alındı?
 
600 + satıcı ödemeli kargo yapabilir miyiz? EFT yolunu tercih ederim. Ürünün kondisyonu nasıl? Çok kullanıldı mı? Garantisi hangi tarihe dek sürüyor ve hangi siteden alındı?
İnventus'tan aldım. İki senedir kullanıyorum. 3 sene garantisi bulunuyor. Üründe hiç bir sıkıntı yok, sorunsuz çalışmakta. Başta da belirttiğim gibi laptopa geçeceğimden dolayı tüm ürünleri elimden çıkarıyorum. Kargo ücretini karşılamak isterdim fakat düşünün ki GET ile sattığımda, kargo gönderimlerinde çok ucuza geldiği halde karşılayacak imkanım yok.
 
Bu arkadaştan EFT ile 3 tane cm mf120l ve 3'lü rgp çoklayıcı aldım. Yaklaşık 20 dakika sonra kargoya verdi. Güvenilir satıcı tavsiye ederim. Kargo gelince bilgilendirme yaparım tekrardan.

x.jpg
 
Sizi de anlıyorum merak etmeyin. Ama yine de fiyat üzdü beni. Kolay gelsin iyi satışlar.
Merhaba tekrardan,
Kulaklığın şuan sıfırı Akakçe'de 1050TL olarak gözüküyor, orada göstermediği yerlerde belki daha ucuza vardır, bilmiyorum.

Kulaklığı size alıcı ödemeli 750TL EFT/Fast olarak bırakabilirim, eğer isterseniz. Zaten sıfır ürün (hiç açılmamış) + faturalı. Ürün sıfır olduğu için ve faturası olduğu için elimde kalmasını istemiyorum. Fiyatı yine sizin için uygun değilse, mesaja üzgün surat koyabilirsiniz fakat fiyatı ileride dahi düşmeyeceğim, haberiniz olsun.
 
Henüz piyasası yükselmemişken uygun fiyata satmıştım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı