Satılık R3 2200G sistem

BeritKaan

Decapat
Katılım
26 Şubat 2019
Mesajlar
131
Çözümler
1
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Öğrenci :)
Düzenleme; Merhaba, başlıkta R3 2200G sistem yazıyor, komple monitör ve bilgisayarı satışa çıkarıcaktım ancak bir gelişmeden ötürü sadece monitörü satışa çıkaracağım. Başlığı nasıl değiştireceğim bilmiyorum, başlığı görüp tıklayanlar için özür dilerim. Şuan için sadece monitör satılacak.
 
Son düzenleme:
Parça satışı var mı?
Parça olarak satmayı düşünmüyordum çünkü daha sonrasından kalanları teker teker elden çıkartmam zor olucaktır. Belki yardımcı olabilirim, hangi bir parçayı merak etmiştiniz ?
Sadece monitör satıyor musunuz ? Satıyorsanız fiyat nedir ?
Evet, fiyatı 400 tl olarak belirledim şuan ki güncel fiyatı ile kıyasla yarı fiyatında.
 
O halde monitöre talibim, sizden bir kaç fotoğrafını isteyeceğim ürünün kozmetik olarak durumu nedir ve ölü piksel yada başka bir sorunu var mı ? Son olarak anlaşırsak alışverişimizi nasıl gerçekleştireceğiz çünkü Ankara'dayım ? Tabi fiyatta anlaşırız umarım. 😄
 
O halde monitöre talibim, sizden bir kaç fotoğrafını isteyeceğim ürünün kozmetik olarak durumu nedir ve ölü piksel yada başka bir sorunu var mı ? Son olarak anlaşırsak alışverişimizi nasıl gerçekleştireceğiz çünkü Ankara'dayım ? Tabi fiyatta anlaşırız umarım. 😄
1.5 yıldır kullanmaktayım, renk ayarı ile biraz oynandığında örneğin; Youtube videolarında 1080p'de oldukça güzel bir deneyim sunuyor. Ölü piksel ile karşılaşmadım, üzerindeki toz hariç hiç bir sorunu yok diyebilirim. Şuanda görüntü atmam mümkün değil ilandaki görüntüleri ailemdeki bir kişinin telefonu ile çekildi, yarın fotoğraf veyahut video göndersem sorun olur mu sizin için ?
 
1.5 yıldır kullanmaktayım, renk ayarı ile biraz oynandığında örneğin; Youtube videolarında 1080p'de oldukça güzel bir deneyim sunuyor. Ölü piksel ile karşılaşmadım, üzerindeki toz hariç hiç bir sorunu yok diyebilirim. Şuanda görüntü atmam mümkün değil ilandaki görüntüleri ailemdeki bir kişinin telefonu ile çekildi, yarın fotoğraf veyahut video göndersem sorun olur mu sizin için ? Bir fiyat teklifiniz var mı ?
Tabi, ne zaman müsait olursanız.
 
Fiyat için anlaşabilirsek yazmışsınız, cevaba eklemeyi unuttum. 1.5 yıl kullanılmış, 22inç 1080p, 75hz 1ms bir monitör için 400 tl bile oldukça düşük bir fiyat aslında. Yani komple sistem için pazarlık olabilir yazmıştım ancak monitörün tek fiyatı için düşmem pek mümkün değil.
 
Son düzenleme:
İsterseniz ilandaki numaranızdan yarın görüşelim sonrasında anlaşırsak alışverişimizi yaparız ne dersiniz ? Bende 350TL kargo bana ait olarak düşünmüştüm.
 
Satışa taş koymak istemem ama eğer alınmama yada anlaşamama gibi bir durum olursa mesajım bulunsun bende monitöre talip olabilirim.

Hafta içinde İstanbula iş maksatlı gideceğim o zaman uğrayıp elden teslim alabilirim.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı