Arızalı RAM

Adnan m&b

Hectopat
Katılım
6 Ocak 2020
Mesajlar
429
Öncelikle merhaba, Memtest86 ile RAM testi yaptım ve 8000 hata verdı. Windows'tan da yaptım gene hata verdi. Sonra emin olmak için arkadaşımla RAM'lerimizi değiştridik.

Benim bilgisayarım normalde kendi kendine program kapatıyor ya da bilgisayar mavi ekran veriyordu. Arkdaşın RAM'ın taktığımda oyun kapanmadı bilgisayarda kapanmadı ama onunki de kapanmadı. Benım arızalı olan RAM'ım de onda sıkıntı çıkmadı. İkmizin de laptopu var şimdiden teşekkür ederim.
 
Ram'ı temizle silgi ile sarı yeri dikkatlice sil. Ayrıca soketide temizle dikkatli ol hadi eyvallah.
 
O halde sen onun o da senin RAM'lerini kullansın. Sorun ortadan kalkmış olur.

O olmaz işte ya.
RAM'ı temizle silgi ile sarı yeri dikkatlice sil. Ayrıca soketide temizle dikkatli ol hadi eyvallah.

Düzelir mi denicem şimdi.
RAM'ı temizle silgi ile sarı yeri dikkatlice sil. Ayrıca soketide temizle dikkatli ol hadi eyvallah.

İşe yaramadı hala hata var diyor.
 
Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı