Nihad Enes
Centipat
- Katılım
- 13 Haziran 2020
- Mesajlar
- 21
Site yakında çöker
Site yakında çöker
İstiyorsa 30 Hz olsun bu fiyata yanına harici 144 Hz monitör alır geçersin.Ekran 60Hz arkadaşlar.
Tahmini KDV altında gümrük versigini ödüyoruz peşin olarak. Belirlenen rakamdan fazla çıkarsa newegg bizim yerimize kalanını ödüyor. Kargo Türkiye içi dışı farketmiyor ücretsiz.Hocam kargo dahil diyor ya o kargo yurtdışındaki satışlar için mi Türkiye için mi Türkiye seçili ama tahmini KDV yazması biraz tedirgin ediyor.
Aynı durumdayızBir sorum var şu anda köy gibi bir yerdeyim buraya gelmekte sıkıntı çıkarır mı hiç hayatımda yurtdışından alışveriş yapmadım. yemiyor açıkcası
Hocam MSI kullandığımı nerden anladınız?Yerinizde olsam 2 tane alır sonra TR'de satar daha iyi bir MSI alırdım.
Hocam kartın az önce açılmış olması bir sıkıntı olur mu?Hocam daha rehber hazırlamadım ama alacak arkadaşlar için uyarımı yapıyorum tekrardan.
1-kartınızı yurt dışı alışverişine açık olduğundan emin olun.
2- kart limitinizi kontrol edin.
3- kesinlikle banka kartı ile alışveriş yapmayın çünkü para 1 hafta askıda kalabilir ve cebinizde para da olmaz o zaman.
4- kredi kartı veya sanal kart ile alışveriş yapın.
5- !!!!! billing adress ile bankanızda kayıtlı olan adresin aynı olmasına dikkat edin !!! ( yoksa hesabınızı askıya alırlar)
6- adres ve bilgiler kısmında Ğ, Ü, Ş, Ö, Ç gibi Türkçe karakterler kullanmayın.
Aldın mı kanka sıkıntı çıkarır mı?Aynı durumdayız![]()
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.