"Technopat Sosyal fakat Among Us" iptal edildi

William Crusader

Hectopat
Katılım
11 Kasım 2020
Mesajlar
5.359
Makaleler
1
Çözümler
15
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Meslek
Yok
Evet bu seriyi duymamış olabilirsiniz. Duymamış olanlar şu konuları okuyabilirler.

Bizim için önemli olan konu bu: "Technopat Sosyal fakat Among Us" 4. bölüm beklediğiniz kadar iyi olmayabilir.

Bu konuyu okumuş olanlar konuyu az çok anlayacaklardır. Artık hiç zevk vermiyor yazmak. Ve uzun da sürüyor. Artık kaliteli de olmuyor, ve cringe (bu kelime yüzünden ceza vermek yerine kelimeyi düzenleyebilirsiniz. Nasıl yazacağım tam anlamadım.) oluyor. hiçbirinizin bu kadar kötü hikayeleri okumak istediğinizi düşünmüyorum. Belki yapsaydım çok iyi bir seri olabilirdi, fakat olamadı... Ve artık hikaye fikri de gelmiyor, hepsi tekrar etmeye başlıyor. Bile bile kendimi rencide etmek istemiyorum... Umarım bu seriyi çok bekleyenler beni anlayabilirler. 6-7 günlük bir ceza almıştım, o yüzden uzaktan izliyordum konuları. Ve son bölüm çok az ilgi aldı. Bu çok büyük bir etken değil zaten, önemli olan önceki etkenler. Az ilgi alması çok etki almıyor. Çünk okuyup sevenler için yaparım yaparsam. Ama az ilgi görmesi üzmüyor da değil.

Saygılar.
-Mick.
 
Son düzenleme:
Hocam o kadar emek vermişsiniz, kimse sizi bunun için rencide etmez. Böylesi daha iyi olacakmış demek ki.
Rencide etmese bile istemeden yapacağım için güzel bir şey ortaya çıkmayacaktı. İnsanlar haklı olarak yeni gelenlerden daha iyi şeyler beklediği için, beğenmemiş olacaklardı büyük ihtimalle.
 
Sıkma kendini. Yazmak istemiyorsan yazma. Boşu boşuna soğumuş olursun.
Yorumunuz için teşekkürler. Zaten ilk 3 bölümden sonra 4. bölüm fazla vasat ve isteksizce yapılmış bir bölümdü. Başka hikayeler gelecek fakat bu seri iptal edildi.
 
Neden ceza almıştınız? Hikayeler iyiydi, hiç de kötü değildi. Fallout gibi 1-2 deyip 76'ya kadar gelmesinden( 😀 ) iyidir 4'te bitmesi.
 
Neden ceza almıştınız? Hikayeler iyiydi, hiç de kötü değil. Fallout gibi 1-2 deyip 76'ya kadar gelmesinden(😀) iyidir 4'te bitmesi.
Gereksiz mesaj olmayan bir yorumum Gereksiz mesaj almıştı. Bencede öyle, 4. de bırakmak en iyisiydi. 3. bölüm Fallout New Vegas olabilir.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı