Kapalı Tekli ucuz oyunlar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Kutuphanenize Cold War'u eklerseniz beni etiketler misiniz?

Arkadaşta yokmuş öyle yazmıştı onda olmadığı için rekabet durumu olmayacağından gönül rahatlığıyla yazıyorum. Ben günlük 15TL'den kiralama yapıyorum. Discord haxhunter#6534

Edit:Saygısız tavrından dolayı sana kiralama yapılmaz, vazgeçtim. Başka isteyen arkadaşlar için mesajım bulunsun.
 
Hocam ben de oynanmıyor diye biliyordum. Bir tane müşterim risk alıp denedi ve çalıştı. Steamı çevrimdışı yaparsa sıkıntı yok.
İyiymiş alsam mı diye düşünmedim değil şu an.
 
Hocam anladığım kadarıyla oyunların korsan halini güvenilir bir şekilde mi satıyorsunuz? Tam mantığını anlamadım. Eğer öyleyse yaklaşık 5-6 yıldır torrent ile crack oyun indiriyorum henüz virüs bulaşmadı.

Yapmayın hocam öyle şey mi olur? Nasıl yapsın onu?
 
Gunluk 15 lira nedir? Ben bu oyunu 6 ayda bitirebilecegim belki de. 6x30x15= 2700 lira.

Kiralama, zorla vermiyorum. Sen bilirsin. Arkadaşa birkaç kez yazmışsın kiralık var mı diye, o da yok deyince, ben de oynayabilmen için teklif ettim. . 6'a bence az 6 yılda anca bitirirsin. Teşekkür edeceğin yerde bir de eleştiriyorsun, harikasın.
 
Kiralama birader zorla vermiyorum sen bilirsin. Arkadaşa birkaç kez yazmışsın kiralık var mı diye o da yok deyince, bende oynayabilmeniçin teklif ettim. Sen çok beklersin 10 TL'ye ömür boyu offline hesapla karıştırma. 6'a bence az 6 yılda anca bitirirsin.) Teşekkür edeceğin yerde bir de eleştiriyorsun harikasın.

Bende almiyorum zaten. Teşekkür edecekmisim bir de. 😂
 
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Yeni konular

Geri
Yukarı