800 TL Oyuncu kulaklığı tavsiyesi

Bazı ürünler için ve eski modeller için öyleydi. Ancak kendim de birkaç Razer ürününü elimden geçirdim ve şimdiye kadar güvendiğim birçok ürünleri var. DeathAdder V2 ve Kraken TE/Blackshark V2 bunlardan bazıları. Dediğim gibi Kraken çok rahat bir kulaklık değil ve 5-6 saatte bir 10-15 dakika çıkarmak gerekir. Onun dışında hiçbir eksisi yoktur. Üstelik ne derlerse desinler Razer garantisi Corsair'dan bile iyidir. Çift Click sorunuyla giden DeathAdder Elite DeathAdder V2 olarak döner. Sen eskisini yollamadan yeninisini yollarlar. Kendim de şu an DeathAdder V2 kullanıcısıyım ve bütçem yetseydi kesinlikle Kraken V2 alırdım.
Hocam bu tarz şeyler görüncede emin olamıyorum.
 

Dosya Ekleri

  • Screenshot_20210306-223547_Chrome.jpg
    Screenshot_20210306-223547_Chrome.jpg
    90,3 KB · Görüntüleme: 28
Hocam bu tarz şeyler görüncede emin olamıyorum.
Hocam bass sevmeyen biri bu sorunu yaşar zaten. Ses kalitesine sonuna kadar güveniyorum ve pişman etmeyecektir. Rahatlık konusunda da bahsettim çıkarmadan uzun kullanımda baş ağrıtacaktır. Cloud 2 ondan çok çok daha kötü bir model.
 
O kadar kötü değildir herhalde yahu, bir de kullanandan dinleyelim. @Motionless IN White
Hocam kafa bantlı kulaklıklar genel olarak büyük kafası olanlara uygun olmuyor. Artık görür görmez rahat olma ihtimalini siliyorum aklımdan. Siberia 200 bir efsane olarak kalacak...
 
Rahatlık konusunda da baya kötü hocam. O kafa bandı tasarımını yapamamışlar. Çok ağrı yapacak cinsten. Şu işi düzgün yapan tek kulaklık hala SS Siberia 200'dür :D
Kullandınız da böyle bir yorum mu yapıyorsunuz, yoksa görünüşe bakarak yargılıyor musunuz? Kulaklığı 1 yıla yakındır kullanıyorum, kafa bandı tasarımı gayet iyi ve ağrı yapma gibi bir durum söz konusu değil. Kafam büyük yapıda, kulaklarım da keza öyle. Bahsettiğiniz kulaklık ile Precog aynı seviyede değil, Precog direkt üst segmente hitap ediyor. Sırf görünüşe göre lütfen ithamda bulunmayın, XPG bu ürünü çok iyi yapmış. Tek eksisi pedlerinin kalitesiz olması, çok çabuk yırtılıyor ancak Arena sağ olsun direkt değişim yapıyor. Şöyle de bir durum var, bu kadar güçlü özellikleri bu fiyata sundukları için bir yerden kısmak zorunda kalmışlar olsa gerek pedler bu durumda.
O kadar kötü değildir herhalde yahu, bir de kullanandan dinleyelim. @Motionless IN White
Arkadaşın iddia ettiği hiçbir şey doğru ve gerçek değil, üstte anlattım zaten. İnsanlar sırf görünüşe bakıp yargılayabiliyor maalesef, XPG bu kulaklığı 4/4'lük yapmış ve iyi ki de yapmış. Pedlerini sırf fiyatı düşük tutmak için daha kaliteli seçselermiş çok daha iyi olurmuş ama olsun.
 
Kullandınız da böyle bir yorum mu yapıyorsunuz yoksa görünüşe bakarak yargılıyor musunuz? Kulaklığı 1 yıla yakındır kullanıyorum, kafa bandı tasarımı gayet iyi ve ağrı yapma gibi bir durum söz konusu değil. Kafam büyük yapıda, kulaklarım da keza öyle. Bahsettiğiniz kulaklık ile Precog aynı seviyede değil, Precog direkt üst segmente hitap ediyor.

Arkadaşın iddia ettiği hiçbir şey doğru ve gerçek değil, üstte anlattım zaten. İnsanlar sırf görünüşe bakıp yargılayabiliyor maalesef, XPG bu kulaklığı 4/4'lük yapmış ve iyi ki de yapmış.
Hocam ses kalitesi konusunda Hyperx Cloud 2 , CM MH 752 ve Razer Kraken TE arasında tavsiye eder misiniz ? Oyun ağırlıklı oynuyorum.
 

Geri
Yukarı