Minecraft ne kadar internet kullanır?

Minecraft'ta anlamadığım bir şekilde sistemler çok fazla internet tüketiyor. Sistemler olmadığı zaman saniyede 20>x KB harcama gerçekleşiyor.

Bunun sistemler çalıştığında oluşan hareketlerin diğer oyuncularla paylaşılmasından ötürü olduğunu düşünüyorum. Yani bir taş koyarsın, o taş taştır ve hareket etmez. Başka bir oyuncu gelse bile onu hareketsiz koyduğun yerde olduğu gibi görür. Fakat sistemlerde Redstone'a bağlı bir pistonda hem Redstone'un parlaması, hem de pistonun hareketi seninle birlikte diğer oyuncularda da gözükmesi için bir veri harcaması gerekiyor. Doğru olmayabilir sadece bir tahmin.
Eski konuları kim bulup da gün yüzüne çıkarıyor? Lütfen çözümü bulunduysa daha mesaj yazmayın. 😐
Konu üzerine farklı sorular geldikçe cevaplar da gelecektir, herhangi bir cevap çözüm olarak işaretlense bile merak edilen şeyler bu konu hakkındaysa farklı bir konu açılıp paylaşılmak yerine burada cevap bulabilir bence normal bir durum.
 
Toplam 2 saat mineplax sunucusunu oynayacağım ne kadar internet gider tahmini, bilen varsa yazsın kyk'da kısıtlı internetim var mobil veriyi bağlayacağım ona göre.
 
Toplam 2 saat mineplax sunucusunu oynayacağım ne kadar internet gider tahmini, bilen varsa yazsın KYK'da kısıtlı internetim var mobil veriyi bağlayacağım ona göre.

Minigame üzerine kurulmuş bir sunucuda normal bir Survival, Faction veya Skyblock sunucularına göre çok daha fazla internet harcayacaktır. Kendin test edebilirsin, NetBalancer adlı programı öneririm. Uygulamaların anlık olarak veya açıldığı süreden itibaren toplam ne kadar veri harcadığını gösteriyor.

Ayrıca edindiğiniz bilgileri burada bizimle paylaşırsanız ihtiyacı olanlara yardımcı olabilirsiniz, teşekkürler 😊
 

Yeni konular

Geri
Yukarı