Bir hukuk öğrencisinin Python öğrenme macerası

Merhaba, ben kıvanç bu sene lise son sınıfa geçtim. Savcı olmak için çabalıyorum, geçen sene bir yazılım dili öğrenmek istedim ve araştırmaya koyuldum karşıma bir YT kanalının 54 videoluk eğitim serisi karşıma çıktı her gün istikrarlı bir şekilde 3'er adet eğitim videosu izleyip kullandığı ücretsiz uygulamadan test ediyordum zamanla dili öğrendim ve farklı alanlara yoğunlaştım Discord V13 bot alt yapısı yazdım tek başıma 200'den fazla komuda sahip daha da geliştirip açık hale getirmeyi düşünüyorum.
Eğer isterseniz size rehber üzerinden nasıl öğrendiğimi hangi videoları izlediğimi hangi programı indirip tekrar ettiğimi yazdığım rehber oluşturabilirim. Bu blogu telefondan yazıyorum ve eşit ağırlık okuduğum için Türkçeye küçüklüğümden beri çok önem vermedim yazım hatalarımı affedin.

Yorumlar

Valla harika olur,ben şuan Python öğrenme sürecimin başındayım.2 gün önce google'a defalarca "Python Öğrenme Sürecim/Serüvenim" tarzı şeyler yazıp,aradım ancak hiç bulamadım.Eğer bu blogu yazarsanız gerçekten bir çok (benim gibi) kişi yararlanır.
 
Vallahi harika olur, ben şu an Python öğrenme sürecimin başındayım. 2 gün önce Google'a defalarca "Python öğrenme Sürecim/Serüvenim" tarzı şeyler yazıp, aradım ancak hiç bulamadım. Eğer bu blogu yazarsanız gerçekten birçok (benim gibi) kişi yararlanır.

Hocam internetim az olduğundan dolayı not defterinde yazıp buraya geçip paylaşacağım telefondan yazmayı düşünmüyordum ama yazacağım bu sene boyunca aktif olamayacağım ama okula odaklanıcam.
 
Rehberi sabırsızlıkla bekliyorum. Şu an bende ögrenme aşamasındayım. Python'a mı başlasam, Java'ya mı karar veremedim.
 
İyi olur hocam bilgi paylaştıkça çoğalır ve iyi insanların elinde ise harikalar yaratır
 
Nereden ulaşabilirim peki?
İyi olur hocam bilgi paylaştıkça çoğalır ve iyi insanların elinde ise harikalar yaratır
Nereden ulaşabilirim peki?

Sen de Python öğren! 2022 - V1

Öncelikle merhaba, ben kıvanç. Bu rehberde size kısa bir şekilde nasıl Python'da temelinizi atıp kendinizi geliştirebileceğinizi anlatacağım. (Burayı geçebilirsiniz nasıl keşfettiğimi falan anlatıyorum) Buradan sonrası nasıl öğreneceğinizi anlatıyor! Öncelikle PyCharm sitesi üzerinden...
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
Lixs
Okuma süresi
1 dakika okuma
Görüntüleme
715
Yorumlar
15
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 1 değerlendirme

Yazılım kategorisindeki diğer girdiler

Lixs adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı