Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız, Mercedes kullanmak yerine tosbağaya binmek gibi... Web sitelerini düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi' zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz. Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
"After Dark" şarkısını kullanarak, düşük onurlu Arthur Morgan'ın çaresizliğini anlatan bir edit yapmaya çalıştım. Her türlü eleştiriye açığım, edite 10 üzerinden bir puan verirseniz çok sevinirim.
Ben bir kez yüksek onurla bitirdim. Bir kez de düşük onurla bitirme amaçlı başladım ama yine yüksek onurla bitirdim Arthura yakıştıramadım ama şuan kafama göre takılıyorum kasmıyorum. Laf atanı dövüyorum, silah çekeni vuruyorum. Vurduğum kişileri lootlamazdım önceden ama şuan lootluyorum ne de olsa öldüler. Öyle takılıyorum işte henüz Chapter 2 deyim sanırım. Bakalım ne olacak. At Nalı Tepesindeyiz daha.
Geçişleri slayt sunarmış gibi yapmayıp karartma koyarsanız daha tatlı ve hoş gözükecektir. Ayrıca karakter repliklerindende koyabilirsiniz hoş bir hava yaratır.
Geçişleri slayt sunarmış gibi yapmayıp karartma koyarsanız daha tatlı ve hoş gözükecektir. Ayrıca karakter repliklerindende koyabilirsiniz hoş bir hava yaratır.