Donanım Arşivi Forum Hakkındaki Yorumum

24 Nisan 2020 itibariyle başlattığım Donanım Arşivi Forum üyeliğimin 1 günlük kısmındaki deneyimlerim sonucu edindiğim izlenimleri paylaşmak isterim.

1. Bölüm - Üyeler

Forum üyelerinin yaş kitlesi 12-14 aralığında değişiyor. Üyelerde kültür ve ahlak eksikliği söz konusu. Bir arkadaş bana ailevi küfür etti ve banlandı. İşten anlamayanlar susmuyor sizinle tartışmaya devam ediyor. İnatçı bir kitle mevcut. Kitle 4'e ayrılıyor: masumlar, bilgililer, fanboylar, terbiyesiz çocuklar.

2. Bölüm - Üyeler Arası İlişki

Üyeler kendi aralarında çok çabuk koordine oluyorlar. Özellikle aynı markanın 2 fanboyu veya bilgili bir arkadaşla tartışan 2 cahil bir araya gelirse omega power oluyorlar ve inatçılık seviyelerini maksimuma çekerek arkadaşı sindirmeye çalışıyorlar.

3. Bölüm - İmla ve Üslup

Forumda imla umursanacak bir şey değilmiş gibi değerlendiriliyor. Noktalama işareti ve öge eksikliği gibi sebeplerden dolayı çoğu mesajdan bir şey anlamıyorsunuz. Her şey birbirine girmiş gibi geliyor. Gülücük emojisi az kullanılıyor daha çok random hakim. Gereksiz büyük harf kullanımı insanı mesajdan soğutuyor. Konu başlıkları özensiz ve düzensiz.

4. Bölüm - Moderasyon

Forumda genelde aktif 1 yetkili oluyor. Yaptığınız raporlamalar en geç 1 saat içerisinde cevaplandırılıyor. Moderasyon bu konuda başarılı.

5. Bölüm - Bilgi Birikimi

Sistem tavsiyesi isteyen bir konuya cevap verirken üyelerin uyguladığı algoritmayı rahatça açıklayabilirim:

1. İtopya'yı aç.
2. Hazır sistemlere gir.
3. Konu sahibinin bütçesini fiyat sınırlamasında en yüksek fiyat kısmına gir.
4. Ürünleri en yüksek fiyattan sırala.
5. Bütçeye uyan en pahalı ürünü aç bir kenarda dursun.
6. Yeni sekme aç.
7. İncehesap'a gir ve 2. adımdan 5.adıma kadar uygula.
8. Ekran kartı iyi olanın linkini kopyala.
9. Konu mesajı olarak yapıştır.

6. Bölüm - Özet

Özet olarak forum güzel değil. İyi bir ortam sunmuyor. 1 günde kanser oldum. Technopat Sosyal'in değerini tekrar anladım. Kimseye önermem. Girmeye değmez.

Son incelemeler

Kesinlikle katılıyorum, çok haklısınız. Üyeler hep bir laf sokma çabasındalar.

Yorumlar

Yorumlar aşırı kanser resmen rezillik 😂 Dag bir aileymiş baya güldüm şundan 3 yıl önce AMD alanı boğazlayan adamlar aile olmuş. Çok şükür hiçbir forumlarında yokum. Arkadaşın YouTube kanalınıda takip etmiyorum çoğunlukla sponsor üzerine yürüyen bir kanal gözümde. V serisi sistem çıkarmışlardı itopya ile ve teknibiyotikte buna karşı sistem çıkardı diye gruplarında sövüyorlardı hâlbuki teknibiyotiğin sistemi daha iyiydi. Çoluk çocuk forumu net.
 
Beyler DA Forum'da ''DA Forum Hakkındaki Görüşlerim'' diye konu açtım bi' gelin güzel olur mevzuya dalalım ama belli etmeyin burdan geldiğinizi :D
Hocam ne yapıyorsunuz, adam buralara da bakıyor. Tamam sevmeyin ama bu kadar da değil.
Bende sevmiyorum forumu ama gidip uğraşmayalım.
 
Hocam ne yapıyorsunuz, adam buralara da bakıyor. Tamam sevmeyin ama bu kadar da değil.
Bende sevmiyorum forumu ama gidip uğraşmayalım.
Bu kadar ileryecegini düşünmemistim aslında :D. Sadece görüşlerimi belirtecektim burdan da belirtmeleri için çağırdım zaten. O kısim biraz da işin esprisiydi sonradam özür de diledim şu an bir sıkıntı yok yani.
 
Son düzenleme:
Bende deneyimlemek için Donanım Arşivi foruma katıldım, bakalım bahsettiğiniz kadar varmıymış :D
 
Beyler 1 ayı aştı şu an orada aktif kullanıyorum ve sunu söyleyeyim.

Yazım kuralları ve GP, Rampage gibi markalar önerilmesi dışında hiçbir fark yok. Bilgisizler dediğimiz kısım zaten her forumda var ki onlar olmasa konu açılma neredeyse. Kısacası cok bir fark yokmuş abartılacak kadar bence.
 
beyler 1 ayı aştı şu an orada aktif kullanıyorum ve sunu söyleyeyim.

Yazım kuralları ve gp, Rampage gibi markalar önerilmesi dışında hiçbir fark yok. Bilgisizler dediğimiz kısım zaten her forumda var ki onlar olmasa konu açılma neredeyse. Kısacası cok bir fark yokmuş abartılacak kadar bence.

GP ve Rampage önerilmesi derken ne demek istediniz?
 
GP ve Rampage önerilmesi derken ne demek istediniz?
Burada Gamepower Rampage ve James Donkey gibu markalar önerilmiyor. Ancak orada cok öneriliyor. Mesela ben Saver ta da Ogre öneririm burada cünkü Outemu switch var ve malzemesi iyi yani bu durumda CK350 gibi bir klavyeye zorlamaya gerek yok. Ama burada öyle değil önermiyorlar haklı olarak. Bazı urünleri istisna sadece Rampage Drop Plus, Ogre ve Saber mesela.
 
burada Gamepower Rampage ve James Donkey gibu markalar önerilmiyor. Ancak orada cok öneriliyor. Mesela ben saver ta da ogre öneririm burada cünkü outemu Switch var ve malzemesi iyi yani bu durumda CK350 gibi bir klavyeye zorlamaya gerek yok. Ama burada öyle değil önermiyorlar haklı olarak. Bazı urünleri istisna sadece Rampage drop Plus, ogre ve saber mesela.

Evet SSD ve monitör pek önermiyoruz sadece birkaç ürün öneriliyor. Ogre ve bane çok öneriliyor. Tek sevmediğim yeri burada. Ama onlar olmadan gayet iyi hem üyeler sıcakkanlı hem de hem de herkes herkese saygı duyuyor.
 
Böyle yorumlar yapmanız çok yanlış. Ben da forumdan geliyorum. Neden diye sorarsanız bu forumdan da forum‘a size sinirlenip gelen bir arkadaşın konusu yüzünden.“ Arkadaş Direkt“ yazmış ve siz yanlış yazmışsın diyip ceza vermişsiniz. Sizin yanlış dediğiniz şeyin doğrusu da “direk“ demişsiniz.Bir kere onun doğrusu Direkt. Siz kendi hatanız yüzünden birine ceza veriyorsunuz biz bir şey demiyoruz siz bize neler diyorsunuz.Amacım sizi kötülemek değil.Sadece daha dikkatli olunmalı ve diğer forumlara sallanmamalı.
 
@Salata’daki Son Salatalık dayanağın nedir? Bunu kanıtlayabilir misin? Şahsın orada "direk" değil de "direkt" kullanması gerektiğini kanıtlayabilir misin? Halı saha direği için direkt dediyse tabi dediğiniz olur. Onu geçtim, hangi mesaj? Hangi üye?
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
r.yasar10
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
9.176
Yorumlar
73
İncelemeler
1
Son güncelleme
Değerlendirme
5,00 yıldız 3 değerlendirme

Kişisel kategorisindeki diğer girdiler

  • Tedavi gören kedim hüsniye
    Yaklaşık 1 ay önce araba çarptı arkadaşlar bu kedi önceden de çok güzeldi aslında sokak...
  • Love, Victor Dizisine Bir Şans Ver
    Şu hayatta sınırlarımızın ve bizi biz yapan duygu ve düşüncelerimizi bastırmak için çağımızın...
  • Uykuya Dalmadan Önceki O Düşünce Seremonisi
    Uykuya dalmadan önceki o düşünce seremonisi, Etkiler fazlasıyla çok düşünen bir insanı. Bu...
  • Eko
    Hayatım bir kalp cihazında engebelerle boğuşuyor, Ritimler bir yukarı çıkıyor bir aşağı iniyor...
  • 0. Gün
    Tarih: 6.02.2024 23.58 Kalan Gün: 488 Hedef: En kötü ilk 10 bin Bölüm: Dil Mevcut...

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı