Anker SoundCore Life Q10 Kulaküstü Kulaklık incelemesi (Daha detaylı)

e33e3e.png

Sizce 350TL'ye alınır mı?

  • Kesinlikle alınır!

    Oy: 45 54,9%
  • Sepete eklenir

    Oy: 22 26,8%
  • Bence daha iyi bir alternatif alınabilir

    Oy: 12 14,6%
  • 200TL'den fazla verilmez

    Oy: 3 3,7%

  • Oy verenlerin toplamı
    82
Merhaba efenim. Şimdi diyeceksiniz ki "Yw sen konu açarak incelemedin mi, niye aynısını bir de blog girdisi olarak açıyorsun?"

Ben onu normalde blog olarak açacaktım fakat o incelemeyi telefondan yazdığım için düzenlemek epey zor oluyordu. Ben de düzenlemek için not defteri misali konu açma kısmını kullandım. Sonra pat! Yazı bitince "konu oluştur"'a bastım :D. "Blog olarak taşır mısınız?" diye raporladığımda böyle bir şeyin olamayacağını, eğer istersem sonradan blog olarak açabileceğimi söylediler.
İçime sinmemişti konu, bunu duyunca sevindim. Çünkü ben "İncelemelerim" diye bir blog girdisi açıp oraya yazacaktım tüm incelemelerimi. Hatta bakarsanız zaten "İncelemelerim" adlı blog girdisinin "Anker Soundcore Life Q10 incelemesi" adlı konudan önce açıldığını göreceksiniz. İkisi de aynı güz gözüküyor, saatini göremesem de yazıyordur herhalde.

Neyse efenim, şu an da Q10 kulaküstü kulaklık incelememi buraya açıyorum ama düz kopyala-yapıştır hiç içime sinmedi. Konu olarak durması hiç hiç içime sinmedi.
Ben de bir nevi incelemeyi "Remastered" olarak burada yayınlayacağım.

Artıları/eksileri kısmını ekleyeceğim, ses kalitesi/rahatlık olarak değinemediğim ufak konulara değineceğim, yüzeysel kalan kısımları daha ayrıntılı bir şekilde yazacağım, biraz daha görsel ekleyeceğim, fiyat, marka ve tedarikçi hakkında daha ayrıntılı şekilde yazacağım vs. vs. Yani aklımdakileri %99 aktarmaya çalışacağım.

İlgili konu: Anker SoundCore Life Q10 İncelemesi - Technopat Sosyal

İyi okumalar!

Merhaba sevgili sosyla kullanıcıları!
Sizlere 8-9 ay civarı kullandığım Anker Soundcore Life Q10 kulaküstü kulaklık incelemi sunuyorum.
Bazı resimleri ortam uygun olmadığından google'dan buldum. Öncelikle bu bir oyun kulaklığı değil müzik/stüdyo kulaklığıdır, haberiniz olsun. Kutu içeriğinden incelemeye başlamadan önce açtığım konuda cevaplayamadığım kafanıza takılabilecek soruları cevaplayacağım.

1- Bu marka da nereden çıktı? Bana Noname bir marka gibi geliyor, hiç duymamıştım. Güvenebilir miyiz bu markaya?

Anker markası "Beats, JBL" gibi markalardan sonra, 2011 yılında Çin'de kurulmuştur. Ülkemize ürünleri Hepsiburada tarafından 2017 yılında getirilmiştir. Bkz;


Ağırlıklı olarak powerbank, şarj kabloları ve bluetooth ses cihazları üretmektedir.
Ürünleri F/P iken bu F/P olma durumu bildiğimiz çoğu uygun fiyatlı ürün yapan markalardan biraz farklıdır. Örneğin Gamepower.

Gamepower ürünleri genellikle düşük fiyatta lüks özellikleri tatmak isteyenlere hitap ediyor. (7.1 kulaklıklar, 200TL'lik mekanik klavyeler gibi)

Anker markası ise genellikle kendi fiyat segmentindeki ürünleri malzeme kalitesi ve güzel, kullanışlı güncel ve teknolojik özellikleri ile geçiyor. Yani kulaklıkları böyle en azından.
Mesela Q10 kulaklıkta Type-C, Bass-Up gibi lüks özellikler 300-400TL fiyat bandında sunuluyor (Eskiden 200-350 idi :().

Bilindik markalardan örnek verecek olursak ekran kartlarının Gigabyte'ı, güç kaynaklarının High Power'ı gibi düşünebilirsiniz.

Malzemeden kısmayan bu markaya rahatlıkla güvenebilirsiniz.

Başka soru aklıma gelmiyor :D Aşağıda sorabilirsiniz.


Evet, artık incelemeye geçebiliriz!

e33e3e.png



6779596_640e6ec3-ac93-44e9-a76a-35d69a50bd9f_1000x750-jpg.615666



Kutusu bence şık. Kaliteli ve mat bir yapıya sahip. İçerisinden;

-USB type C kablo
-3.5mm jack
-Anker Q10 kulaklık

Çıkıyor.
Jack kablo gayet kaliteli fakat boyu kısa. Boy önemli değilse rahat rahat kullanabilirsiniz. Kulaklık taşıma çantası çıkmıyor ama bu bütçede idare edelim artık :)

Kulaklığı taktığınız ilk 1 saat ses vasat geliyor, muhtemelen sürücüler ısınmadığı için. Sonra kulaklık güzel ses vermeye başlıyor, sakın 30 dakika dinleyip ses kalitesi yüzünden iade etmeye kalkmayın :D


Kulaklığımız Bluetooth 5.0 ve type C kablo destekliyor. Güncel olması çok iyi bir artı.
Özellikle Type C desteğini kulaklıklarda ancak çok üst seviyelerde görebiliyoruz.


20200715_190604-jpg.615677



Devasa bir pil ömrüne sahip. Kutuda "Tek şarjda 60 SAAT" yazıyor! "Yuh!" diyor insan okurken. "İyi sallamışlar abi."

Fakat kulaklığı kullanırken gerçekten de 60 saate yakın gittiğini görünce ne olduğunu şaşırıyoruz.
İlk aldım kulaklığı, 2 saat kullandım kapattım. Sonra 2-3 gün daha 1 saat civarı kullanıp kapatıyorum, bir de ne göreyim? Hâla %90 şarjı var gözüküyor. Nasıl yani dedim. Şaşırdım. Kulaklık %70'lerde "Battery Medium" ve %50'lerde "Battery Low" uyarısı veriyor ve bazen öyle bir yerde veriyor ki -mesela müziğin ortasında şak diye bir kadın sesi battery low deyip gidiyor- insan kızmıyor değil. O kadar dert edilecek bir şey olmasa da sinir bozucu.

Ortalama 3-4 saat civarında %100 doluyor kulaklık.

10376529969202-jpg.615679



Hi-Res kalitesinde ses verdiğini iddia ediyor. Gerçekten de rakipleriyle karşılaştırınca (T500BT, CH510 vs.) sesde ayrıntı ve kalite farkı var. Ayrıntı ve kalite diyerek kendimi tam ifade edemedim, şöyle söyleyeyim;

-Arada bariz bir netlik farkı var.

Evet, ses rakiplerine göre oldukça net ve kaliteli. Bu fiyatta bu kaliteyi bulmanın mümkün olduğunu sanmıyorum. Bana göre en büyük artı da bu.
Ama gerçekten Hi-Res kalitesinde veriyor mu, emin değilim.

2ebcd630-b7d4-4b14-82f4-e96b0bc85b7d.jpg


Ve Basslara geldik!!!


Özellik olarak Bass-Up modu var ve bence biraz fazla ya. Zaten kulaklık herhangi bir mod açmasanız dahi canavar gibi basslara sahip ve beni oldukça tatmin ediyor. Basslar çok ayarında ve tizleri gölgelemeden mükemmel bir ahenk ile müzik keyfi sunuyor. Ama Bass-Up modunu açınca tizler falan gölgede kalıp bass abanılıyor ve kulaklık deli gibi titriyor. Harbiden modu açmasanız bile basslarda kulaklık titriyor bu arada ama Bass Up modunda başka oluyor :)
Yani çok gaza gelirseniz zevkin doruklarına çıkarabilecek bir tuş. Veya bassları gölgede kalmış bir müzik için güzel olabilir. Bence iyi bir artı ama bass'ları çok sevseniz bile sürekli açık kullanacağınızı zannetmiyorum.

Maksimum ses seviyesi beni tatmin ediyor, hatta %80 bile oldukça iyi bence. Ama aranızdan "Keşke biraz daha sesli olabilse" diyenler mutlaka olacaktır çünkü ben çok yüksek sesle dinlemem.
Bilgisayarda kablolu kullanımda ise sesi %50+ yaparsanız duyma özelliğinizi kaybedebilirsiniz :D

Ve evet, bazı kulaklıklarda olmayan kablo desteği mevcut ve ciddi bir şey gibi görünmese de masaüstü kullanımda şart. Anakartınıza 1500TL+ vermediyseniz veya bluetooth adaptörünüz yoksa kabloya muhtaçsınız.

Bkz. kaliteli bir bluetooth 4.0 adaptör:

Bu arada Bluetooth 4.0 ile de gayet stabil çalışıyor.

Kablo ile mikrofon/bass up modu vs. çalışmıyor bu arada.

Ses kısma/açma ve müziği durdurma/kulaklığı kapatma mevcut.

Teknik özelliklere değinirsek sürücüsü 40mm, gayet iyi bir değere sahip. Genelde 32mm oluyorlar ama 40mm'ler de yaygın tabii.
Sürücü ne kadar büyük olursa o kadar ayrıntılı ses verir. Tabii sadece sürücü kalınlığı bir şey ifade etmez ama yine de önemli bir etken. Ekran kartının VRM'i gibi düşünebilirsiniz.

Bluetooth 10-15 metre menzile sahip. 10 metreden sonra kesiklikler başlayabiliyor.

Ayrıca bkz. siteden alıntıladığım "Sıkça sorulan sorular":

Sıkça Sorulan Sorular
  • Şarj olurken Life Q10 kullanabilir miyim?
  • Evet, AUX kablosu kullanırken hala kullanılabilir, ancak Bluetooth ile bağlandığında kullanılamaz.
  • Life Q10'un tam şarjlı çalma süresi nedir?
  • % 60 hacimde yaklaşık 60 saat.
  • Life Q10'u tamamen şarj etmek ne kadar sürer?
  • Yaklaşık 3 saat.
  • Life Q10'u nasıl sıfırlarım?
  • 1. Güç kaynağına takın.
  • 2. Güç ve Ses Seviyesi + düğmelerine 5 saniye basılı tutun. Kırmızı / mavi ışığın iki kez yanıp söndüğünü göreceksiniz.
  • BassUp'ı nasıl etkinleştiririm?
  • Açmak için BassUp (Bass) düğmesine basın.


Kulaklığımızın malzeme kalitesi şahane. Genel olarak mat bir yapısı var ve hiç adi hissettirmiyor, aksine oldukça kaliteli. Yine T500BT ile karşılaştırırsak dışı bir tık daha kaliteli.
Pedleri ise bin basar.
Pedleri o kadar yumuşak ki slime videolarını o pedlerle çekebilirsiniz bile :) Kulağınız bayram ediyor. Üstelik ses izolasyonh da gayet iyi. Sesi fullemediğiniz sürece %70-80 civarı dışarıya ses vermiyor. Yanlız gözlüklü arkadaşlar kafasına yerleşririken dikkat etsin, oturduğuna emin olsun bence. Dışarıdan da müzik dinlerken hiç ses almıyor, hatta müzik dinlemiyorken de bayağı kesiyor. Pasif gürültü önelyici bu işte ;) Tabii ki bir ANC (Aktif gürültü önleyici) yok ama beni gayet tatmin etti.

Pedleri kolay kolay soyulmuyor, 8 ayda en ufak bir hasar/zedelenme dahi almadı.

Peki terletiyor mu?

Eğer zaten terli ve yorgunsanız, halihazırda terliyorsanız daha da terletebiliyor. Ama normal kullanımda hiç terletmiyor. Spor yaparken (Jog atarken) 1 saat civarı kullanmıştım, terletse de rahatsız edecek kadar olmamıştı.

Su geçirmeme gibi bir özelliği yok ama oldukça terlesem ve duş aldıktan sonra ıslak saçlarımla kullansam da hiç bir şey olmadı. Ama kulalkığın içine su giderse ne olur bilmiyorum :)

Pedlerdeki rahatlığı ise maalesef kafaüstü kısmı için söyleyemeyeceğim. İlk başta yeterli gelse de 2 saat ve sonrasında çok baskı yaptığından 10-15 dakika kulaklığı çıkarmak zorunda kalıyorsunuz. Bu büyük bir eksi.
Kulaklık oldukça ağır ve büyük bu arada. Dışarı kullanım için pek ideal değil ama taşınabilirliği gayet iyi. Ayrıca kulaklık sağlamlığını ve heybetini de hissettiriyor.

20200715_190635-jpg.615676


Kulaklığın büküldüğü kısım metal ve oldukça sağlam. Kafanıza göre uzatıp-kısaltabiliyorsunuz. Oranın plastik olması önceki kulaklığımda çok başımı ağrıttı. Kırmızı-Siyah tasarımına önyargılı yaklaşsam da oldukça şık. Yine de "daha siyah" olmasını isterdim.

Kulaklığın içindeki bez kısımda L/R yani left/right ibareleri var, bu da çok hoş olmuş.

bd3c954c-ef87-48d5-8579-642deba5288b.jpg
"

Gelelim sonuca. Ben 300TL'ye almıştım, şu an 350 ile 400TL arasında fiyatları değişiyor.

Bence bu kulaklığa 400-450TL bile verilir, hakediyor. Ama 500TL sonrası için tartışılır. Mükemmel bir F/P canavarı olduğunu söylemem lazım.
Hepsiburada 2 yıl garanti veriyor.

ARTILARI
+Mükemmel ses kalitesi
+Bass-Up modu
+Pasif gürültü önleyici
+Type C ve Bluetooth 5.0 gibi güncel özellikler
+Rahat kulak pedleri
+50-60 saat gibi devasa pil ömrü
+Sağlam yapısı ve çok iyi malzeme kalitesi
+Fiyatı


EKSİLERİ
-Uzun kullanımda baş ağrıtması
-Ağır ve biraz kaba durması
-Max. ses seviyesinin diğer kulaklıklara nazaran bir tık düşük olması


100/94 veriyorum bu canavara; bence alın, aldırın.
Bu fiyata daha iyisi olduğunu sanmıyorum.

Umarım beğenmişsinizdir, sorularını varsa aşağıdan yazabilirsiniz.

Yorumlar

Çok şükür öyle bir şey yaşamadım.

Çok rahatsiz ediyor mu?
Şimdi şarkılarda duyulmuyor bile ama video ve film lerde sesin azaldığı zamanlarda geçiş sahnelerinde falan duyuyorum lakin rahatsız eden bir ses değil son teknoloji robotun kolunu hareket ettirme sesi gibi anlarsınız.
 
Bugün satın aldım. Neredeyse herkes tarafından övülüyor bakalım benim testlerimden geçebilecek mi. 🧐 👾
 
Bu fiyata göre değiştirilebilir kulak pedi veya daha az terletecek bir pad beklemek zaten hayal olurdu. Bu yüzden bu konuda eleştirmiyorum.

Ancak büyük kulaklara sahip olmasam bile ilk başta kulağı içine alıyor gibi görünse de oyunlar için kullandığım Cloud Silver kadar da geniş ve rahat bir açıklığa sahip değil. Belki yazın vermiş olduğu bir durumdur bilemiyorum ama bir süre sonra biraz hareket ettirmek istiyorsunuz.

Dışarıda kullanmak için gerçekten kaba duruşu var.

Özellikle kulakiçi kulaklıklara alışanlar için gerçekten sıkıntı olacağını söyleyebilirim. Bir süreye kadar alışabilirler tabi. Ancak 1 2 saatten sonra bile kafada rahatsızlık veriyor. Aslında ağırlık olarak çok değil gibi ama nedense o baskıyı hissediyorsunuz.

Keşke daha az pil ömrüne sahip olsaydı da çok daha hafif veya rahat olsaydı diyorsunuz. Bence bu kulaklığın en büyük eksisi bu. Belki de öyle olsaydı fiyatı 2 3 katı daha fazla olurdu. Belki bu fiyatta bu performansı göstermesinin tek götürüsü budur.

Orico BT bluetooth ile PC'de kullanıyorum. Bazen bağlandı gibi gösterip bağlanmıyor. Tamamen kaldırıp tekrar eklemek zorunda kalıyorum. Belki alıcı yüzündendir bilemiyorum. Acaba BT 5.0 alıcılar ile daha mı iyidir diye merak ediyorum.

Sevdiğim özelliği hızlı bağlanıyor. Sadece 2 3 saniye ses gidip geliyor sonra düzeliyor. Bir süre kullanmasanız bile bağlantı kopmuyor. Xiaominin bluetooth hoparlörlerinden farklı 2 tane modeline sahibim ve onlarda bağlantı kopunca tekrar bağlamanız gerekiyor. Bu kulaklıkta öyle bir derdin olmaması güzel.

Bunun dışında bass severleri memnun edecektir mutlaka. Tabi bu konularda uzman değilim ve müzik konusu deniz derya bir durum.

Bana göre 1 2 belki 3 saatlik salonda film izlerken veya müzik dinlerken yada PC'de hikaye modlu oyunlar vs. kullanmak için gayet uygun bir ürün. Bunun dışında pek tavsiye etmiyorum.

Ben 269 liraya almıştım şu an 299 lira indirimde. 400 450 olsaydı şahsen vermezdim. 500 lira seviyesinde zaten Q20 kulaklık var. Onun kulaktaki rahatlığı konusunda merak ediyorum aslında. İşin garip tarafı Q10'un Q20'den daha iyi ses kalitesine sahip olduğunu söylüyorlar. Anker bir yerlerde yanlışlık yapmış herhalde :)

Umarım bu ürünün daha hafif, rahat ve dışarıda kullanmaya daha uygun bir versiyonunu çıkartırlar. Belki o zaman 400 450 lirayı hak eden bir kulaklık ortaya çıkar. O fiyatta alternatif hangi ürünler var bilmiyorum ancak bir kulaklığa 500 lira vereceksem bunların olmasını beklerim.
 
@Batina Hocam o kadar konu açtım keşke önceden söyleseydiniz. Neyse artık aldık bakalım nasıl çıkacak.
Bu benim ilk bluetooth kulaklığım olacak o yüzden pek beklenti kuramıyorum. Daha önce Urbanears Plattan ve KZ ZSX deneyimim oldu. Bence Q10'u Cloud Silver gibi bir kulaklıkla kıyaslamak haksızlık olur.
 
@Batina Hocam o kadar konu açtım keşke önceden söyleseydiniz. Neyse artık aldık bakalım nasıl çıkacak.
Bu benim ilk bluetooth kulaklığım olacak o yüzden pek beklenti kuramıyorum. Daha önce Urbanears Plattan ve KZ ZSX deneyimim oldu. Bence Q10'u Cloud Silver gibi bir kulaklıkla kıyaslamak haksızlık olur.

Bunlar benim şahsi düşüncelerim. Bu şekilde düşünmeyen ve eleştirdiğim noktaları eleştirmeyecek kişiler mutlaka olacaktır. Bana göre kullanım amacını doğru belirleyerek alınırsa fiyat performans bir ürün olduğunu düşünüyorum.

Q10 ile Cloud Silver'ı birebir kıyaslamadım. Pad açıklığı konusunda kıyaslıyorum. Kıyaslamamın sebebi elimde kullandığım kulaklığı referans alarak insanların daha iyi anlamasını sağlamak. Kafam büyük değil. Kulaklarım da büyük olmamasına rağmen kulağı içine alıyor ama biraz daha geniş olsaydı açıkçası daha rahat hissettireceğini düşünüyorum.

Kulaklık geldiğinde sizin yorumlarınızı bekliyoruz :) Belki de siz çok beğenirsiniz belli olmaz. Şimdiden hayırlı olsun.
 
Bugün ulaştı ve ilk deneyimlerimle ilgili bir sorum var. Kulaklık telefonumla oldukça stabil çalışıyor. (Bluetooth 4.2) Ancak Bluetooth 4 laptop'uma bağladığımda işler karışıyor. Bilgisayarın başında olmama rağmen seste kesintiler oluyor. Bir kaç adım geriye gittiğimde kesintiler artıyor. Odanın dışına çıktığımda tamamen kesiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı?
 
Bugün ulaştı ve ilk deneyimlerimle ilgili bir sorum var. Kulaklık telefonumla oldukça stabil çalışıyor. (Bluetooth 4.2) Ancak Bluetooth 4 laptop'uma bağladığımda işler karışıyor. Bilgisayarın başında olmama rağmen seste kesintiler oluyor. Bir kaç adım geriye gittiğimde kesintiler artıyor. Odanın dışına çıktığımda tamamen kesiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Bana da incelemeyi yazdıktan sonra oldu ama nadiren oluyor. Genelde laptop'dan dinlemediğimden.
Sürekli bir kesilip gelme değil de rastgele 1-2 dakika sonra falan 1 kere oluyor bazen hiç olmuyor bazen de üst üste oluyor.
 
Bugün ulaştı ve ilk deneyimlerimle ilgili bir sorum var. Kulaklık telefonumla oldukça stabil çalışıyor. (Bluetooth 4.2) Ancak Bluetooth 4 laptop'uma bağladığımda işler karışıyor. Bilgisayarın başında olmama rağmen seste kesintiler oluyor. Bir kaç adım geriye gittiğimde kesintiler artıyor. Odanın dışına çıktığımda tamamen kesiliyor. Bu sorunu yaşayan var mı?

Bluetooth sürücüsünün güncellenmesi gibi bir durum varsa güncellemeyi deneyebilirsiniz.
 
Teşekkürler detaylı ve çok iyi bir inceleme olmuş. Sizce bu kulaklık şu anda alınır mı? Hepsiburada'da 350 TL fiyatı. Black Friday indirimlerini bekleyeyim diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girer veya girer mi bilemiyorum. Bir de kulaklıkla ilgili çok fazla iyi yorum olduğu için sabırsızlandım 27 kasıma kadar bekleyebilir miyim bilemiyorum. :D Bu seneki pandeminin indirimlere kötü yansıma gibi bir ihtimali var mıdır diye de düşünmeden edemiyorum aynı zamanda.

Ben geçen sene oyun kulaklığı olarak Corsair HS50 almıştım. Tasarımı sade olduğu için dışarıda da kullanırım falan diye. Bir süre de sorunsuz kullandım fakat kablosu çok uzun ve oyun kulaklığı olduğu için de biraz büyük. Bir de müzik dinlerken ses izolasyonu pek iyi sayılmaz. O yüzden onun yerine bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bunu alırsam Corsair'ı satarım büyük ihtimalle. Sorum ise şu. PC'de oyun oynarken kullanacağım zaman mikrofon kalitesi yeterli olur mu? CS:GO gibi oyunlarda, Discord görüşmelerinde vs... Oyun performansı nasıl merak ediyorum mikrofon ve ses kasma açısından.
 
Teşekkürler detaylı ve çok iyi bir inceleme olmuş. Sizce bu kulaklık şu anda alınır mı? Hepsiburada'da 350 TL fiyatı. Black Friday indirimlerini bekleyeyim diye düşünüyorum ama ne kadar indirime girer veya girer mi bilemiyorum. Bir de kulaklıkla ilgili çok fazla iyi yorum olduğu için sabırsızlandım 27 kasıma kadar bekleyebilir miyim bilemiyorum. :D Bu seneki pandeminin indirimlere kötü yansıma gibi bir ihtimali var mıdır diye de düşünmeden edemiyorum aynı zamanda.

Ben geçen sene oyun kulaklığı olarak Corsair HS50 almıştım. Tasarımı sade olduğu için dışarıda da kullanırım falan diye. Bir süre de sorunsuz kullandım fakat kablosu çok uzun ve oyun kulaklığı olduğu için de biraz büyük. Bir de müzik dinlerken ses izolasyonu pek iyi sayılmaz. O yüzden onun yerine bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Bunu alırsam Corsair'ı satarım büyük ihtimalle. Sorum ise şu. PC'de oyun oynarken kullanacağım zaman mikrofon kalitesi yeterli olur mu? CS:GO gibi oyunlarda, Discord görüşmelerinde vs... Oyun performansı nasıl merak ediyorum mikrofon ve ses kasma açısından.
Merhaba. 350TL kulaklığın zirve fiyatı diyebilirim, biraz bekleyebilirsiniz, 299TL'ye düşecektir.

Mikrofonu gayet yeterli ve iyi falat PC'de bluetooth'da kopukluklar oluyor. Kablo ile kollansanız da mikrofon aktif olmuyor.

Böyle bir eksisi var, PC'de sonradan kullanmaya başladığımdan incelemeye yazamadım.
Müzik kalitesi Corsair'den çok daha iyidir tabii ki, birisi oyun, birisi müzik kulaklığı.

Dışarıda kullanım için ise biraz kaba olduğunu söyleyebilirim. PC'de kopukluk olarak üzebilir ama telefinda çok stabil çalışıyor.
 
Merhaba. 350TL kulaklığın zirve fiyatı diyebilirim, biraz bekleyebilirsiniz, 299TL'ye düşecektir.

Mikrofonu gayet yeterli ve iyi falat PC'de bluetooth'da kopukluklar oluyor. Kablo ile kollansanız da mikrofon aktif olmuyor.

Böyle bir eksisi var, PC'de sonradan kullanmaya başladığımdan incelemeye yazamadım.
Müzik kalitesi Corsair'den çok daha iyidir tabii ki, birisi oyun, birisi müzik kulaklığı.

Dışarıda kullanım için ise biraz kaba olduğunu söyleyebilirim. PC'de kopukluk olarak üzebilir ama telefinda çok stabil çalışıyor.

Anladım teşekkürler. O zaman bunu alacak olursam ve PC'de dediğiniz gibi kopukluklar çok kötü olursa Corsair kullanmaya devam eder, Anker'i telefonda kullanırım.

İndirim beklemek istiyorum aslında hatta Black Friday'e kadar beklesem mi diye düşündüm ama Black Friday'de bir şey almak da çok dertli oluyor. Geçen sene kasa aldım ve 1 ayda gelmişti. Şu an elimde kulaklığı alabilecek kadar para var. Belki indirim beklemeden alabilirim.

Bir sorum daha var. Kulaklığı 14 gün içinde iade edebiliyor muyuz? Bu konuda fikriniz var mı? Hepsiburada'dan aldığınızı varsayıyorum. Normalde kulaklık hijyen ürünü olduğu için iadesi kabul edilmiyor ama bu kafa üstü kulaklıklarda da geçerli mi bilmiyorum. Bilginiz var mı bu konuda?
 
Anladım teşekkürler. O zaman bunu alacak olursam ve PC'de dediğiniz gibi kopukluklar çok kötü olursa Corsair kullanmaya devam eder, Anker'i telefonda kullanırım.

İndirim beklemek istiyorum aslında hatta Black Friday'e kadar beklesem mi diye düşündüm ama Black Friday'de bir şey almak da çok dertli oluyor. Geçen sene kasa aldım ve 1 ayda gelmişti. Şu an elimde kulaklığı alabilecek kadar para var. Belki indirim beklemeden alabilirim.

Bir sorum daha var. Kulaklığı 14 gün içinde iade edebiliyor muyuz? Bu konuda fikriniz var mı? Hepsiburada'dan aldığınızı varsayıyorum. Normalde kulaklık hijyen ürünü olduğu için iadesi kabul edilmiyor ama bu kafa üstü kulaklıklarda da geçerli mi bilmiyorum. Bilginiz var mı bu konuda?
İade olarak emin değilim maalesef.

Bence indirim için Black Friday'i beklemenize gerek yok, zaten en kötü ayda 1 indirim oluyor, sık sık düşüyor yani.
Taaa Black Friday'e kadar beklemenize hiç gerek uyok.
 
İade olarak emin değilim maalesef.

Bence indirim için Black Friday'i beklemenize gerek yok, zaten en kötü ayda 1 indirim oluyor, sık sık düşüyor yani.
Taaa Black Friday'e kadar beklemenize hiç gerek uyok.

Detaylı incelemeniz ve verdiğiniz cevaplar için teşekkür ederim. Kafamdaki sorular giderildi gibi. Büyük ihtimalle alacağım kulaklığı. Artık kullandığım kulaklıklarda doyurucu bir bass performansı istiyorum. Teknoloji mağazalarında deniyorum da 700-800 liralık kulaklıklarda bile bass seviyeleri doyurucu olmuyor. Dengeli oluyor evet ama ben buradayım diye bağırmıyorlar yani. Bu kulaklığın bass konusundaki başarısı ve fiyatı cezbedici. Umarım aldığımda memnun kalırım.

Teşekkürler tekrar. :)
 
merhaba. 350TL kulaklığın zirve fiyatı diyebilirim, biraz bekleyebilirsiniz, 299TL'ye düşecektir.

Mikrofonu gayet yeterli ve iyi falat PC'de Bluetooth'da kopukluklar oluyor. Kablo ile kollansanız da mikrofon aktif olmuyor.

Böyle bir eksisi var, PC'de sonradan kullanmaya başladığımdan incelemeye yazamadım.
Müzik kalitesi Corsair'den çok daha iyidir tabii ki, birisi oyun, birisi müzik kulaklığı.

Dışarıda kullanım için ise biraz kaba olduğunu söyleyebilirim. PC'de kopukluk olarak üzebilir ama telefinda çok stabil çalışıyor.

Bir şey sorabilir miyim acaba size benim için kafada rahatlık çok önemli de bu yüzden aklımda soru işaretleri kaldı cidden çok rahatsız edici derecede ağırlığı var mı yoksa normalin bir tık üstü mü yani otobüste serviste vesaire 1 saat kullansam (genel olarak 1 saat aralıklarla müzik dinliyorum) ağrı yapar mı genel olarak size tam olarak sorum ergonomosi hakkında biraz daha bilgi verir misiniz.
 
@gizlikişi1234

Kafa yapısına göre değişeceğinden kesin bilgi veremesem de 1 saatten erken ağrı yaptığı bile oluyor. Cidden rahatsız bir kulaklık. Kulak Pad'leri muhteşem ama başınızın üstünde tuğla taşıyormuş gibi hissettiriyor.

Maalesef durum böyle. O ses kalitesi ve mükemmel bass'lar için değer mi, tartışılır. Bence değer ama siz bilirsiniz.
 
@gizlikişi1234

Kafa yapısına göre değişeceğinden kesin bilgi veremesem de 1 saatten erken ağrı yaptığı bile oluyor. Cidden rahatsız bir kulaklık. Kulak Pad'leri muhteşem ama başınızın üstünde tuğla taşıyormuş gibi hissettiriyor.

Maalesef durum böyle. O ses kalitesi ve mükemmel bass'lar için değer mi, tartışılır. Bence değer ama siz bilirsiniz.

Nedense ağırlık bilgisini pek yazmak istememişler anlaşılan :) Amazonda 0,88 lbs denilmiş bu da 399 grama denk geliyor. Bazı yerlerde 9.1 ounces denilmiş ama 257 gram olduğunu sanmıyorum.

Cloud Silver kulaklığım 322 gram yazılmış ve daha hafif olduğunu hissediyorum.

Q20 0,58 lbs yani 263 gram. Dışarıda kullanmak için çok daha uygun ve kafada daha hafif hissiyat vereceğini tahmin ediyorum.

Ancak Türkiyede Q10 şu an 314 TL. Q20 ise 648 TL. Amazonda bakıyorum. Aralarında sadece 5 dolar fark var. Biri 40 diğeri 45 dolar. 5 dolarlık fark Türkiyede 334 TL farka çıkıyor.
 
Son düzenleme:
nedense ağırlık bilgisini pek yazmak istememişler anlaşılan :) Amazon'da 0, 88 lbs denilmiş bu da 399 grama denk geliyor. Bazı yerlerde 9.1 ounces denilmiş ama 257 gram olduğunu sanmıyorum.

Cloud Silver kulaklığım 322 gram yazılmış ve daha hafif olduğunu hissediyorum.

Q20 0, 58 lbs yani 263 gram. Dışarıda kullanmak için çok daha uygun ve kafada daha hafif hissiyat vereceğini tahmin ediyorum.

Ancak Türkiye'de Q10 şu an 314 TL. Q20 ise 648 TL. Amazon'da bakıyorum. Aralarında sadece 5 dolar fark var. Biri 40 diğeri 45 dolar. 5 dolarlık fark Türkiye'de 334 TL farka çıkıyor.

Cevabınız için çok teşekkürler bir de bir sorum daha olacaktı anlaşılan kulaklıktan anlıyorsunuz siz benim yerimde olsanız Vestel K650, Philips SHB3175, tatronics soundsurge 060, mpow holo H18 ve Anker Soundcore Q10 arasından hangisini alırdınız cidden bu sorunun cevabını yaklaşık 2 haftadır arıyorum ve hala kararsızım ben genel olarak ders çalıştığımda müzik dinlediğim için kafam aşağı bakarken kulaklığın ağrı yapmaması gerekiyor o yüzden kulaklıkın ergonomosi çok önemli umarım bu attığım kulaklıkları ve özelliklerini biliyorsunuzdur cidden bu sorumu cevaplarsanız üzerimden büyük bir yük kalkacak saygılarımla.
 
Cevabınız için çok teşekkürler bir de bir sorum daha olacaktı anlaşılan kulaklıktan anlıyorsunuz siz benim yerimde olsanız Vestel K650, Philips SHB3175, tatronics soundsurge 060, mpow holo H18 ve Anker Soundcore Q10 arasından hangisini alırdınız cidden bu sorunun cevabını yaklaşık 2 haftadır arıyorum ve hala kararsızım ben genel olarak ders çalıştığımda müzik dinlediğim için kafam aşağı bakarken kulaklığın ağrı yapmaması gerekiyor o yüzden kulaklıkın ergonomosi çok önemli umarım bu attığım kulaklıkları ve özelliklerini biliyorsunuzdur cidden bu sorumu cevaplarsanız üzerimden büyük bir yük kalkacak saygılarımla.
Maalesef o kulaklıklar hakkında bilgim yok :(
 

Blog girdisi detayları

Ekleyen
SkyRose
Okuma süresi
2 dakika okuma
Görüntüleme
15.983
Yorumlar
34
Son güncelleme

Donanım kategorisindeki diğer girdiler

SkyRose adlı kullanıcının diğer girdileri

Bu girdiyi paylaş

Geri
Yukarı