Termux

Termux 0.118.3

Değişiklik Günlüğü
Değiştirildi


! Derleme değişkenleri için farklı bir adlandırma şeması kullanılacağından TERMUX_APP__BUILD_DATA_DIR kaldırıldı ve TERMUX__ROOTFS, TERMUX__ROOTFS_DIR olarak yeniden adlandırıldı. (849e6b10)

Düzeltildi

Android 16 QPR1'deki çökmeyi düzeltmek için org.lsposed.hiddenapibypass:hiddenapibypass 6.1 sürümüne yükseltildi. İlgili commit: LSPosed/AndroidHiddenApiBypass@9efadf06. İlgili commit: https://android-review.googlesource.com/c/platform/libcore/+/3380841. İlgili commit: https://cs.android.com/android/_/android/platform/libcore/+/0dc31afe. #4556 kapatıldı. (fda17afa)

Termux:API sürüm 0.51.0'a eklenen MANAGE_EXTERNAL_STORAGE parametresini tanımlayın, çünkü bu parametre güncellemelerden sonra ve bazen de daha sonra Termux uygulamasının depolama iznini iptal ediyor. İlgili sorun #4486. (23756528)

ReportInfo ve TextIOInfo gibi Serializable sınıflarına açıkça serialVersionUID ekleyin. ReportActivity tarafından Bundle.getSerializable() ile ReportInfo'nun okunması, TermuxPluginUtils.sendPluginCommandErrorNotification() tarafından ResultReturner.returnData() içinde oluşturulan hata bildirimine tıklandığında, Termux:API eklenti uygulamasında serialVersionUID için varsayılan algoritma kullanıldığında bir istisnayı tetikliyor. İlgili sorun termux/termux-api#762. (4f033b34)
Geri
Yukarı