İ5 4690k Sıcaklık sorunu?

ibrahim BALCI

Hectopat
Daha fazla  
Selamlar arkadaşlar;
İ5 4690k işlemci ve msi z97 pc mate anakart ile kasa hava sirkülasyonun iyi olduğunu belirterek stok fan ile boşta 46-55 derecelerde yükte 85-90 derecelerde değerlere sahibim. Bana biraz yüksek geliyor. Overclok yapan ve yapmayı düşünen biri değilim stok fan yeterli olur diyordum. Hatta zalmanın Zalman ZM-STG1 Süper Thermal Macun/Gri - NovaBazar | memnuniyetle | Kaliteli online alışverişin adresi. macununu kullandım. İlk zamanlarda iyi idi. Havalar ısınınca bu değerlere geldi. Sorum şu:
Overclock yapmayacağım halde gidip 150 tl bir soğutucu almam mantıklı olur mu? Ya da kapanmadığı sürece sorun yok takma mı sıcaklığı diyorsunuz ya da şu macunu al sür düzelir diye bir öneriniz var mı ?
Bu arada madem oc yapmayacaksın be adam neden k serisi aldın diye sorabilirsiniz. Açıkcası belki bir gün oc yaparım ihtiyaç olunca diye ama en büyük sebep elden çıkarma gibi bir durumum olduğunda daha cazip olacağını düşündüğümden aldım.
Hepinize teşekkür ediyorum şimdiden.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hiç gerek yok. Stok soğutucu yetecektir. 90 derece ısınan havalar için gayet iyi değerler. Ben kışın 8350 ile 80-85 dereceye ulaştığım günleri hatırlıyorum stok fan ile.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı