GameSir Nova 2 Lite alınır mı?

Bütçe
2000
Evet, ürün Çin’den geliyor ve genellikle 15–20 gün içinde teslim ediliyor. Vergiyi kapıda ödüyorsunuz, ancak ürünü alırken satıcıya mail atıp fiyatın 27 doların altında gösterilmesini istemeyi unutmayın. Ayrıca TC kimlik numaranızı da eklemeyi unutmayın.
Teşekkürler

Aldığınız yerin neresi olduğunu bilmiyorum ama cihazın kutu içeriğinde hem kablo hem de dongle bulunuyor. Bence aldığınız yerle iletişime geçip durumu açıklayın.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

N11'den aldım yurtdışıdna Çin'den geliyormuş.
Dongle olmadan çalıştı ama kesınlıkle resımdekı beyaz kutu değil.
Sarı kutu geldi. İçind dongle yok gamepad çalışıyor titreşimli şekılde.

N11'den aldım yurtdışıdna Çin'den geliyormuş.
Dongle olmadan çalıştı ama kesınlıkle resımdekı beyaz kutu değil.
Sarı kutu geldi. İçind dongle yok gamepad çalışıyor titreşimli şekılde.
Büyük ihtimalle siz, değerlendirmesi olmayan satıcılardan aldınız. Bu satıcılar ürünü çok ucuza satıyordu; demek ki bir fark varmış, bu yüzden bu kadar ucuzmuş. Normalde orijinal ürün hiçbir şekilde bu şekilde gelmez, bilginiz olsun.

Büyük ihtimalle siz, değerlendirmesi olmayan satıcılardan aldınız. Bu satıcılar ürünü çok ucuza satıyordu; demek ki bir fark varmış, bu yüzden bu kadar ucuzmuş. Normalde orijinal ürün hiçbir şekilde bu şekilde gelmez, bilginiz olsun.

Normal fiyatı ne kadar? N11 Cloud 11 adli magaza.

Dosya Ekleri

• IMG_20251021_205321.jpg
    IMG_20251021_205321.jpg
    302,4 KB · Görüntüleme: 4
  • IMG_20251021_205308.jpg
    IMG_20251021_205308.jpg
    395,1 KB · Görüntüleme: 5
  • IMG_20251021_205251.jpg
    IMG_20251021_205251.jpg
    271 KB · Görüntüleme: 4
  • Screenshot_2025-10-21-20-54-47-761_com.dmall.mfandroid.jpg
    Screenshot_2025-10-21-20-54-47-761_com.dmall.mfandroid.jpg
    52 KB · Görüntüleme: 5
Normal fiyatı ne kadar? N11 Cloud 11 adli magaza.
Normal ücreti genel olarak 2000–2100 arasında değişiyor. Ürün büyük ihtimalle orijinaldir ama bu ürünleri, yüksek ihtimalle şirket teknik servislere değişim yapması amacıyla yolladığı için tekil pakette bu şekilde gönderiyor. Bu zeki satıcı Çinli arkadaşlar da bunları satıyor gibi geldi bana, çünkü GameSir’in satışlarda böyle bir uygulaması yok.

Normal ücreti genel olarak 2000–2100 arasında değişiyor. Ürün büyük ihtimalle orijinaldir ama bu ürünleri, yüksek ihtimalle şirket teknik servislere değişim yapması amacıyla yolladığı için tekil pakette bu şekilde gönderiyor. Bu zeki satıcı Çinli arkadaşlar da bunları satıyor gibi geldi bana, çünkü GameSir'in satışlarda böyle bir uygulaması yok.

Anladım teşekkürler.
Kol çalışmasa yollardım.
Ama extra Bluetooth adaptör gerekmeksizin seri bir şekilde çalıştıgı için şimdilik iade etmeyi düşünmüyorum.

Anladım teşekkürler.
Kol çalışmasa yollardım.
Ama extra Bluetooth adaptör gerekmeksizin seri bir şekilde çalıştıgı için şimdilik iade etmeyi düşünmüyorum.
Wireless dongle’ı sonradan temin edebilirseniz cihazı tam performansıyla kullanabilirsiniz. Bluetooth üzerinden bağlantıda polling rate düşer ve gecikme artar çünkü.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı