0.06 floatlık M4A1-S Kontrol Paneli kaç TL eder?

Arkadaşlar sorum tam anlaşılmamış galiba itemimin floatı 0.06 ama MW ve skinin fiyatı pahalı ve 95 TL floatı nedeniyle FN olması gerekiyorda MW değil yani biraz nadir FN fiyatıyla MW fiyatı arasında 250 TL var bu floata sahip olması nedeniyle kaç TL üzerine fazla koyup satabilirim sorum budur.

Başlıkta bir sorun yok sorum bu float naidr bir float bu flaotla normalde FN olması gerekiyor ama MW bu skinin üzerine kaç TL koyup satmamı sağlar bunu soruyorum.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Steam profilini atarsan kontrol edebiliriz.

Baktım. Float değeri 0.08. Minimal wear oluyor bu. Factory new'e yakın ama o kadar da değil. Steam topluluk pazarındaki diğer 0.08 floatlı olanlar 110 TL civarına satılıyor.

Ama yine de kimse bu skine fazladan para vermez diye düşünüyorum. Çünkü skin kolay aşınan türden değil. Görüntü olarak float değeri arttıkça aşınmıyor, sadece kararıyor. 0.08 MW ile 0.14 MW arasında çok görüntü farklılığı yok. Büyük ihtimal normal minimal wear fiyatına gider.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı