0.8 Mbps ile yayın yapılır mı?

Tafabay

Hectopat
Yer
Çanakkale Biga
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar merhaba... Sistem özelliklerim:
  • 1060 6GB MSI Gaming x
  • i3 8100
  • 8 GB 2400 MHz
  • B360M Bazooka
İnternet özelliklerim ise 4 megabit indirme (ki saniyede 400kb veri indiriyor) ve 0.8 megabit yani 800 kilobit yükleme (bu ne bilmiyorum). Bir anda aklıma geldi "Acaba yayın açabilir miyim?" dedim kendi kendime.

Sizin fikriniz nedir?

Son düzenleyen: Moderatör:
İnternet servis sağlayıcınızı arayınız ve alt yapınızın desteklediği hızları öğrenin. VDSL var mı onu da sormayı unutmayın.

0.50 mbps ile 480p oyun yayını yapmıştım. Çok aksiyonlu oyunlarda görüntü çamur gibi oluyor,pikselleşiyor. Ama daha durağan oyunlarda fena değil. Max. 600 bitrate verebiliyordum. Yani yapılabilir. Sisteminizde yeterlidir yayın için.

0.50 mbps ile 480p oyun yayını yapmıştım. Çok aksiyonlu oyunlarda görüntü çamur gibi oluyor,pikselleşiyor. Ama daha durağan oyunlarda fena değil. Max. 600 bitrate verebiliyordum. Yani yapılabilir. Sisteminizde yeterlidir yayın için.
Bazı insanlar birilerinin kötülüğünü istiyor yok şu kadar ram gerekiyormuşta felan arkadaş denemiş olduğundanda eminim o sistemlede rahat yaparsın yayını kardeşim.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı