0 Diski %100 Sorunu

Batuhan Safalı

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar bugun bilgisayarı açtım normalden daha yavaştı biraz inceledikten sonra 0 diski sürekli %100 olduğunu fark ettim ne yapmalıyım ?

disk alanı.png

Bilgisayarım asus x555l.

Son düzenleyen: Moderatör:
%100 disk kullanımının birçok sebebi var. Uyumsuz yazılım ya da driver falan mı kurdunuz? Diskte sorun olabilir. Ne yaptıktan sonra bu sorun oluştu ve ne zaman oluştu? Sistemde virüs olabilir. Kaspersky 2015 ile detaylı bir tarama gerçekletirin. http://products.kaspersky-labs.com/products/turkish/homeuser/kav2015/kav15.0.1.415tr_6939.exe Ayrıca bana şu komutu komut istemine(Yönetici) girin ve sonucu paylaşın:

Kod:
Sfc/Scannow

çalıştır - services.msc den hızlı getiri kapatıp sorunun çözümünü analiz edin bendede amaçsız yere %100 oluyordu driverlerin hepsini silip tek tek kurarak ve hızlı getiri kapatarak denemiştim çözümü şuan sorun yok.

Hiç bir şekilde olmuyor deli olacam ya daha 1 aylık pc virüs girmesin diye o kadar özenle kullanıyorum ki orjinal virüs programı bile aldım

Merhaba kardeşim. Bilgisayarınızın harddisk 5600 rpm mi 7200 rpm mi. Bu sorun bendede vardı. Ssd aldım sorun çözüldü.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı