Arkadaşlar merhaba SUV aracım için (Tiggo 8 Pro) bu lastik ebatı çok bulunmadıgı için çok pahalı diyorlar. Her neyse bu iki model arasında kaldım. 2800₺ fark var ancak değer mi bilmiyorum, siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Valla hocam pek ekonomik değil blizzak 6 2800 daha ucuza geliyor ben adı iyi anılıyor diye continental siparişi verdim sinopa gitmeyi planlıyorum kar yağar vs diye kaliteli bir şey almak istedimBridgestone Blizzak 6 :
Kışın genellikle karlı, buzlu veya dağlık bölgelerde araç kullanıyorsan ve yüksek kar performansı senin için öncelikliyse al.
Continental WinterContact TS 870 P :
Kışın daha çok şehir içinde, yolları temizlenmiş asfaltlı yollarda araç kullanıyorsan al, kuru ve ıslak asfaltta dengelidir, yakıt tasarrufu sağlar.
Kısaca: Kar için uzman lastik Bridgestone, şehir ve yol için dengeli ve ekonomik lastik ise Continental'dir.
Lastik fiyatı anlamında ekonomik demek istemedim hocam. Yakıt kullanımı açısından daha ekonomik Continental. Uzun yol çıkacaksanız tabi kaliteli lastik alın. Karlılaştırmalarını iyice yazdım ben, zaten Continental siparişi vermişsiniz. Hayırlı, kazasız, belasız yolculuklar.Valla hocam pek ekonomik değil blizzak 6 2800 daha ucuza geliyor ben adı iyi anılıyor diye continental siparişi verdim sinopa gitmeyi planlıyorum kar yağar vs diye kaliteli bir şey almak istedim
Yanlış anlamışım hocam ben özür dilerim bana continentali övdü herkes ondan dolayı onu aldım ancak iptal etme şansım varLastik fiyatı anlamında ekonomik demek istemedim hocam. Yakıt kullanımı açısından daha ekonomik Continental. Uzun yol çıkacaksanız tabi kaliteli lastik alın. Karlılaştırmalarını iyice yazdım ben, zaten Continental siparişi vermişsiniz. Hayırlı, kazasız, belasız yolculuklar.
Arkadaşlar merhaba SUV aracım için (Tiggo 8 Pro) bu lastik ebatı çok bulunmadıgı için çok pahalı diyorlar. Her neyse bu iki model arasında kaldım. 2800₺ fark var ancak değer mi bilmiyorum, siz olsanız hangisini tercih edersiniz?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.