0 karbonhidrat mantıklı mıdır?

eKqx

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Merhaba 2-3 aydır definasyondayım. Yağ oranım 16-17 seviyelerinde fakat alt göbeğimi bir türlü eritemediğimden beni rahatsız etmeye başladı. Aklıma ketojenik diyet (0 karbonhidrat) geldi. Sizce yağ yakmak için mantıklı mı? Yoksa düz diyetime devam mı etmeliyim. + 0 karb diyeti ile 2 haftada yağ oranımı 13-15 civarına düşürmem mümkün mü?

Normalde karbonhidratı 80-100 gram civarı alıyorum protein de aynı şekil. Ketojenik diyette zorlanır mıyım?

0 karbonhidrat ile bir cacık olmaz.

Hocam öneriniz var mıdır? Nasıl devam etmeliyim, boyum 1.80 kilom 70. Bulka girmek için yağ oranım yüksek geliyor, bulkta yağ oranımın 20 seviyesine çıkmasından korkuyorum.

Kısa süreli sınırlarınızı görebilirsiniz derim ben. Hayat zindan oluyor, definasyonun son haftası denedim, işe de yaradı ama çok zor. Metobalizma sıkıntıya girebilir, tavsiyem yapmamanız. Benim yeterli tavuğum yoktu ve hedefim için az zamanım kalmıştı, o yüzden yaptım. Sizin böyle bir sıkıntınız yoksa Karb'ı düşürebilirsiniz.

Proteinim yeterli gibi fakat yağ olayını çözemedim, 100-120 gram yağ beni yağlandırmaz mı, siz neler yediniz hocam bu süreçte?

Proteinim yeterli gibi fakat yağ olayını çözemedim, 100-120 gram yağ beni yağlandırmaz mı, siz neler yediniz hocam bu süreçte?
120 gram yağ çok fazla, internetten makronuzu hesaplayın muhtemelen 60 grama yakın bir yağ gelir.
Bu süreçte kardiyo yaptım, nabız tuttum bence siz de tutun. Sabah kardiyosu, bol su.
İştahı mahvediyor, bir kaç gün yemek yiyemiyorsunuz bitince. Metobalizmanıza hasar verme ihtimaliniz de var. Bence böyle şeylere gerek yok ama siz daha iyi bilirsinuz.
Çekiş antrenmanlarım çok verimsiz geçti, itiş yine oluyor da sırt çok kondisyon istediği için yarım yamalak oluyor. Bunu da bilerek idmana gidin.

İzlediğim birçok video %65-70 yağ alınacak geri kalanı protein ile tamamlanacak diyordu hocam. Yağ oranı düşürme konusunda verim aldınız mı peki?

Yağ oranı düşürme konusunda verim aldınız mı peki hocam?
Aldım sayılır, 83.5 ile başladim definasyonanve 74 küsürü gördüm. Şuan anlamsız şekilde 77-78 falan çıkıyorum ama bunun kaslardaki su olduğunu düşünüyorum. Hâla yağlıyım ama dışardan büyük gözükmeyi sevdiğim için şuanki yağ oranım benim için ideal.

Alta bıraktım, definasyonda çekildi. Şuanki pumplu form bu şekilde. Belim bi tık kalın. İstediğim hatlar böyle, baklava derdim yok. Dışarsan dikkat çeken kol benim için yeterli ve sürdürülebilir.

Hocam izlediğim birkaç videoda yağ %65-70 civarı alınacak geri kalan ise protein ile tamamlanacak diyordu. Nasıl yapmalıyım, siz neyi önerirsiniz? 60 gram yağ alsam aldığım kalori 1000 oluyor, sorun yaratır mı?

60 gram yağ ideal, bitkisel yağsa sağlıklı yağsa sorun yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…