0 kontenjan okula nakil verilebilir mi?

trhcgrfy

Centipat
Daha fazla  
Arkadaşlar selamlar. Ben şu an kayıtlı olduğum liseden nakil aldırmak istiyorum. Giresun'da yaşıyorum. Burada bir Anadolu lisesi var, şu an benim kayıt olduğum okul rezalet bir okul 30-40 OBP ile alıyor. Benim puanım, 93,7455 falandı sanırım ama beni oraya attı sistem. Neyse geleyim soruma bu gitmek istediğim lise 0 (Sıfır) kontenjana sahip. 78 ile almış en fazla. Benim puanım hayli fazla zaten oraya göre. Ama kontenjan yok, beni okula alırlar mı sizce benden yüksek puanlı biri yoksa önümde? Cevap verirseniz sevinirim son hafta çünkü nakil için sıkıntılı durumdayım biraz.

En yüksek kişi sen de olsan kontenjan yoksa almazlar. Kontenjan açılacak olursa şansını deneyebilirsin. Bu arada zaten şu an nakil sistemi açık değildir okul açılmadan da nakil aldıramazsın diye biliyorum.

En yüksek kişi sen de olsan kontenjan yoksa almazlar. Kontenjan açılacak olursa şansını deneyebilirsin. Bu arada zaten şu an nakil sistemi açık değildir okul açılmadan da nakil aldıramazsın diye biliyorum.
Tercih değil ama e devletten nakiller açık son hafta olduğu için. Belki okul açıldıktan sonrada olabilir bilemiyorum. O zaman komşu kayıt alanında olan 3 kontenjanı olan bir liseyi denemeyi düşünüyorum sizce alınır mıyım? Orası da 65-80 arası almış.

Tercih değil ama e devletten nakiller açık son hafta olduğu için. Belki okul açıldıktan sonrada olabilir bilemiyorum. O zaman komşu kayıt alanında olan 3 kontenjanı olan bir liseyi denemeyi düşünüyorum sizce alınır mıyım? Orası da 65-80 arası almış.
Muhtemelen alınırsın sonuçta hepsinin puanından yüksek puanın var ancak bir araştır, bildiğim kadarıyla nakil aldırma hakkın sınırlı olmalı. O yüzden tam karar vermeden acele etme.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı