Epic Games 0 Mbps indiriyor

QuiedKadir

Decapat
Daha fazla  
Arkadaşlar Epic Games üzerinden Rocket League ve Fortnite gibi oyunları indirirken bu tarz hataları alıyorum. Arada indirme hızını 0 Mbps'e çekiyor ve böyle hata veriyor. Download hızım 200 Mbps sorunun çözümünü bilen var mı acaba?

1765460785608.png

Hata koduna baktım genellikle indirilen dosyaların diske yazılırken veri bütünlüğünün bozulduğunu gösteriyor. Senin internetin hızlı olduğu için, bazen Epic Games'in sunucusu ile senin diskinin yazma hızı (veya işlemcinin açma hızı) senkronize olamaz ve bozuk dosya uyarısı verir. Hızın 0'a düşmesi de diskin yazma işlemini bitirmesini beklediği içindir. HDD mi kullanıyorsun?

İnternet kullanımını Epic üstünden kısıtlamak çözer gibi ama istemezsen uygulamayı komple kapat ve: Windows + R tuşuna bas, %localappdata% yazıp Enter'a bas. EpicGamesLauncher > Saved klasörüne gir. Oradaki "webcache" ile başlayan tüm klasörleri sil, bunlar önbellek dosyaları. Sonra Launcher'ı yönetici olarak tekrar başlat ve dene. Yine ayna olursa alttakine geç.

Epic Games Ayarlar'a gir. En alttaki indirme Hızını Kısıtla'yı tikle. Oraya 20000 veya 15000 bitrate (yani 15-20 MB/s) gibi bir değer gir. Hızı biraz frenlemek, veri akışını stabil hale getirir ve hatayı engeller.

Bu da olmazsa belki sorun paket kaybıdır. Kullandığın internet sağlayıcısıyla çalışan bi DNS kullan. Google DNS, Cloudflare WARP vs. Başka bir şey de olur. Dene.

Merhaba ilk sorunuzu cevaplayayım; SSD kullanıyorum. GoodbyeDPI yüklü bilgisayarda ve dediğiniz stabilleştirmeyi denedim şu an oyunu indirmeye koydum. Hız ayarlarını doğru yapabilmiş miyim?

1765464824345.png

Hala aynı hatayı alıyorum hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı