1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #31 mstrikeout dedi: Eki Görüntüle 897506 6. sınıfa gittiğinden emin misin? Merak etme bir şey olmaz, kurtarırsın. Hocanla konuş, daha iyisini yapıp düzelteceğini söyle. Sıyrılırsın işin içinden. Genişletmek için tıkla... doğum tarihini salladım
mstrikeout dedi: Eki Görüntüle 897506 6. sınıfa gittiğinden emin misin? Merak etme bir şey olmaz, kurtarırsın. Hocanla konuş, daha iyisini yapıp düzelteceğini söyle. Sıyrılırsın işin içinden. Genişletmek için tıkla... doğum tarihini salladım
3 391969 Kilopat Katılım 30 Kasım 2020 Mesajlar 3.731 Makaleler 1 Çözümler 41 26 Şubat 2021 #32 Sürprizbozan: İyi Haber 0 veremez en az 01 verecek. (!) Merak etme bugünlerde dersine asıl yardımcı olur.
Sürprizbozan: İyi Haber 0 veremez en az 01 verecek. (!) Merak etme bugünlerde dersine asıl yardımcı olur.
3 300434 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Ocak 2020 Mesajlar 4.323 Makaleler 5 Çözümler 45 26 Şubat 2021 #33 Korkutmak içindir o not. Üstüne ne yaptın da verdi o notu? Hocanın sülalesinde ismini anmadık birilerini mi bırakmadın?
Korkutmak içindir o not. Üstüne ne yaptın da verdi o notu? Hocanın sülalesinde ismini anmadık birilerini mi bırakmadın?
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #34 def2easy06 dedi: 0 veremez o halde. Bildiğim kadarıyla sınav notundan düşük sözlü verilmiyor, bir soruyu bilemedin diye de böyle diyeceğini zannetmem. Genişletmek için tıkla... Sınav notundan düşük sözlü verilemez diye bir şey yok. 90 alan arkadaşıma 50 veren öğretmenler de oldu.
def2easy06 dedi: 0 veremez o halde. Bildiğim kadarıyla sınav notundan düşük sözlü verilmiyor, bir soruyu bilemedin diye de böyle diyeceğini zannetmem. Genişletmek için tıkla... Sınav notundan düşük sözlü verilemez diye bir şey yok. 90 alan arkadaşıma 50 veren öğretmenler de oldu.
D Dragonboy41 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #35 Benim matematik hocam bana 30 vermişti sözlü notunda.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #36 Dragonboy41 dedi: Benim matematik hocam bana 30 vermişti sözlü notunda. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?
Dragonboy41 dedi: Benim matematik hocam bana 30 vermişti sözlü notunda. Genişletmek için tıkla... Kaçıncı sınıfsın?
D Dragonboy41 Kilopat Katılım 21 Temmuz 2017 Mesajlar 342 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #37 Arthur_Callahan dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... 9. sınıfım . Geçen sene aldım . Yazılı falan yapılmadı, bir tane notum vardı o da otuzdu.
Arthur_Callahan dedi: Kaçıncı sınıfsın? Genişletmek için tıkla... 9. sınıfım . Geçen sene aldım . Yazılı falan yapılmadı, bir tane notum vardı o da otuzdu.
Arthur_Callahan Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 8 Nisan 2020 Mesajlar 2.161 Makaleler 2 Çözümler 3 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #38 Dragonboy41 dedi: 9. sınıfım . Geçen sene aldım . Yazılı falan yapılmadı, bir tane notum vardı o da otuzdu. Genişletmek için tıkla... Hocaların ya çok acımasız ya da sen çok fazla tembellik yapmışsın. 8. sınıfta 30 verilmesi pek normal değil.
Dragonboy41 dedi: 9. sınıfım . Geçen sene aldım . Yazılı falan yapılmadı, bir tane notum vardı o da otuzdu. Genişletmek için tıkla... Hocaların ya çok acımasız ya da sen çok fazla tembellik yapmışsın. 8. sınıfta 30 verilmesi pek normal değil.
1Comolokko Picopat Katılım 16 Şubat 2021 Mesajlar 226 Yer Nerde beleş varsa orada Daha fazla Cinsiyet Erkek 26 Şubat 2021 #39 300434 dedi: Korkutmak içindir o not. Üstüne ne yaptın da verdi o notu? Hocanın sülalesinde ismini anmadık birilerini mi bırakmadın? Genişletmek için tıkla... İngilizce meslekler soru cevap da sözlü yapacağım dedi ogün geldi sözlü olduk sadece bir soruyu bilemedim diye 0 verdi 391969 dedi: Sürprizbozan: İyi Haber 0 veremez en az 01 verecek. (!) Merak etme bugünlerde dersine asıl yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Çok korkuyorum ya takdir alamayacağım diye ailem bu konularda çok hassas
300434 dedi: Korkutmak içindir o not. Üstüne ne yaptın da verdi o notu? Hocanın sülalesinde ismini anmadık birilerini mi bırakmadın? Genişletmek için tıkla... İngilizce meslekler soru cevap da sözlü yapacağım dedi ogün geldi sözlü olduk sadece bir soruyu bilemedim diye 0 verdi 391969 dedi: Sürprizbozan: İyi Haber 0 veremez en az 01 verecek. (!) Merak etme bugünlerde dersine asıl yardımcı olur. Genişletmek için tıkla... Çok korkuyorum ya takdir alamayacağım diye ailem bu konularda çok hassas
4 407144 Hectopat Katılım 29 Aralık 2020 Mesajlar 2.888 Makaleler 3 Çözümler 14 26 Şubat 2021 #40 1Comolokko dedi: Sözlü sınavı yaptı İngilizce bende bilemedim meslekler soru cevap Ağlıcam şimdi ya of F ortaokul 6ya gidiyorum çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Meslekler mi? Bunu 2. sınıfa giden kardeşim bilir.
1Comolokko dedi: Sözlü sınavı yaptı İngilizce bende bilemedim meslekler soru cevap Ağlıcam şimdi ya of F ortaokul 6ya gidiyorum çok etkiler mi? Genişletmek için tıkla... Meslekler mi? Bunu 2. sınıfa giden kardeşim bilir.