0 RX 580 sorun yaratır mı?

hasan97

Picopat
Daha fazla  
Merhaba. Hazır bir sistem aldım, her şeyi 0. RX 580 sorun yaratır mı? Driver falan çok ağır oyunlar oynamayacağım bilginize.
Not: 16 GB RAM AMD Ryzen 5 5500 işlemci.

Kaç para verdin merak ettim. Sorun neye göre?

Hocam biraz tuzlu ama belki de fiyat performanstır 19 k verdim sorundan kastım Drive çökertmesi falan sanırım kronik sorun falan diyorlar ama ikinci el değil mining falan yapılmamış tamamen sıfır.

Yeni nesil hikayeli oyunlar veya FPS oyunları tarzı şeylerle aran yoksa her oyunu hemen hemen oynarsın
Pubg minecraft gta 5 valorant falan oynicam fazla birşey değil.

Hocam biraz tuzlu ama belki de fiyat performanstır 19 k verdim sorundan kastım Drive çökertmesi falan sanırım kronik sorun falan diyorlar ama ikinci el değil mining falan yapılmamış tamamen sıfır.

PUBG Minecraft GTA 5 Valorant falan oynayacagım fazla bir şey değil.

Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden mi aldınız?
Fiyat konusunda kesinlikle hak etmez R5 5600 RTX 4060 sistem bile alabilirdiniz
Oyunlar kısmında yeterli işinizi görür.

Trendyol, Hepsiburada gibi yerlerden mi aldınız?
Fiyat konusunda kesinlikle hak etmez R5 5600 RTX 4060 sistem bile alabilirdiniz.
Oyunlar kısmında yeterli işinizi görür.

Yok hayır Evkur'un fiziksel mağazasından aldım.

Hocam bu arada daha iyisini alabilecegimin farkındaydım ama kredi kartina taksit imkanım yoktu bende gidip ödemeyi tercih ettim yoksa internetten 22 bin liraya AMD Ryzen 5 5600 RTX 4090 alabilirdim fakat imkanım yoktu.

Yok hayır Evkur'un fiziksel mağazasından aldım.

Hocam bu arada daha iyisini alabilecegimin farkındaydım ama kredi kartina taksit imkanım yoktu bende gidip ödemeyi tercih ettim yoksa internetten 22 bin liraya AMD Ryzen 5 5600 RTX 4090 alabilirdim fakat imkanım yoktu.

22K ya 4090'lı sistemi bırak 4090 kartının yarısını alamazsın sanırım 4060 diyecektin.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı