Çözüldü 03125242246 numarasından Belediye ve siyasi partiler memnuniyeti anketi hakkında arandım

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

RyseTheCrazy

Kilopat
Yer
Tekirdağ
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Intel CORE i7 7700 3.60 GHz / MSI GeForce GTX 1060 Gaming X 6G GDDR5 192 Bit / (8x2) 16 GB HI-LEVEL DDR4 2133 MHz / 1 TB WD BLUE SATA / Cooler Master K350 600W / ASUS H110M-D 2133 MHz DDR4 1151 ATX
Meslek
Öğrenci
Yanlış konudan açtıysam herkesin affına sığınıyorum.

Arkadaşlar Merhaba,

Evde boş vaktimde takılıyorken beni bu numara aradı ve benim de boşluğuma geldi merakımdan kimmiş diye açıp bakayım dedim daha sonrasında olaylar iyice gelişti. Bana hangi mahallede oturduğumu, yaşımı ve ne iş yaptığımı sordular. Daha sonrasında ise mevcut belediye başkanından memnun muyum değil miyim, ne yapsa ya da yapmasa iyi olur, yerel ve genel seçimlerde oyunuzu hangi partilere kullandınız gibi sorular sordular. Hiçbir siyasi partinin veyahut görüşün savunuculuğunu yapmadılar veya a, b partisine oy verecek misiniz diye zorlama sorular sormadılar.

Ardından kesinlikle oy vermeyeceğiniz partiler var mı varsa hangileri diye soru sordular ve şüphelendiğim mesele de burada başladı ki sordukları soruların içinde etnik kökenim de vardı. Türk'üm dedim fakat araştırma şirketi olsan dahi etnik köken sormak biraz abes geldi bana. Çözüm süreciyle alakalı mıdır değil midir diye herhangi bir siyasi yorumda bulunmak istemiyorum. Tek istediğim başıma bir iş gelmemesi. Diğer soruları da cevapladım fakat sonradan pişman oldum. Sizce başıma bir şey gelir mi arkadaşlar? KVKK kapsamında kesinlikle hiç kimseyle paylaşmıyoruz diye teminatta bulundular fakat inandırıcı gelmedi. Numaranın Ankara merkezli olduğunu söylüyorlar fakat ben Ankara'ya oldukça uzak bir şehirde yaşıyorum. Yaşım, Oturduğum mahalle, etnik kökenim ve ne iş yaptığım haricinde başka hiçbir kişisel bilgimi sormadılar.

Başıma bir iş gelirse hakkımı aramak için ne yapmalıyım bilen birisi var mı arkadaşlar sizi de bu numaradan arayanlar oldu mu? Dolandırıcı olsa banka bilgilerimi de dolaylı yoldan istemeye kalkardı diye düşünüyorum fakat TC kimlik numaramı bile sormadı. Garip. Ne olduğunu anlayamadım.

Fikri olanlar?

Çözüm
Çoğu kişi şikayet etmiş farklı farklı nedenlerle. Arayıp hiçbir şey demeden kapattıkları ya da aynı sizin gibi siyasi sorular sorduklarını belirtmişler. Bilgilerle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum 14 yaşındaki bir çocuk da ulaşabilir bu bilgilere, kafanıza takmayın bence.
Çoğu kişi şikayet etmiş farklı farklı nedenlerle. Arayıp hiçbir şey demeden kapattıkları ya da aynı sizin gibi siyasi sorular sorduklarını belirtmişler. Bilgilerle bir şey yapabileceklerini sanmıyorum 14 yaşındaki bir çocuk da ulaşabilir bu bilgilere, kafanıza takmayın bence.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
Kafanıza takmayın. Bir şey olacağını zannetmem de bu tarz soruları cevaplamak mecburiyetinde de değilsiniz. Aklınızda bulunsun.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı